حسین سیمایی صراف در اجلاس وزرای علوم کشورهای اسلامی گفت: در حالی که اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه، آمادگی کمتری برای بهرهمند شدن از مزایای شگفتانگیز هوش مصنوعی دارند این نگرانی وجود دارد که مزیتهای هوش مصنوعی به طور منصفانه در جهان توزیع نشود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه امروزه یافتن منابع غیربودجهای برای اداره دانشگاه یک ضرورت است، مولد سازی اموال و افزایش درآمد اختصاصی را هم دو راهکار در این مسیر اعلام کرد.
وزیر علوم با اشاره به نشست مشترک وزارت علوم با شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی برای بررسی بخش آییننامه ارتقا اساتید در گروه علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر، از اتمام کار تهیه و تدوین نسخه نهایی این آییننامه طی روزهای آینده خبر داد.
وزیر علوم،تحقیقات و فناوری با حضور در پردیس دانشکدگان فنی دانشگاه تهران از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز بازدید و بر تقویت پژوهش های مرتبط با حوزه علوم شناختی تاکید کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تاکیدات استادان پیشکسوت بر لزوم آموزش مهارتهای تعامل و تفکر انتقادی، تصریح کرد که هوش مصنوعی جایِ خیلی چیزها را خواهد گرفت اما جایگزین گفتوگو و نقّادی نخواهد شد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir