بیست و هفتمین جلسه شورای ستاد فرهنگی اجتماعی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد. این جلسه با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف، کارشناسان، نخبگان و گروههای مردمی تشکیل شد و موضوع اصلی آن، بحث و تبادل نظر پیرامون بسته سیاستی حاشیهنشینی بود.
دکتر مخبر دزفولی رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، طی سخنانی در جلسه شاخه اقتصاد گروه علوم انسانی این فرهنگستان که با حضور اعضای شاخه و اساتید برجسته اقتصادی برگزار شد، بر ضرورت ارتقای جایگاه و نقشآفرینی فرهنگستان به عنوان مرجع علمی در مسائل کلان و راهبردی کشور، بهویژه در حوزه اقتصاد، تأکید کرد
رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، در دیدارهای نوروزی با کارکنان و رؤسای گروههای علمی و اعضای پیوسته فرهنگستان، ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات، شکلگیری و تقویت هویت جمعی منسجم را کلید افزایش اثرگذاری فرهنگستان در جامعه و پیشبرد کشور دانست.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز چهارشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ با سفر به شهرستان دزفول از چند واحد تولیدی فعال در این منطقه بازدید کرد. وی در این بازدید ضمن بررسی روند تولید و چالشهای پیش روی این مجموعهها، بر اهمیت حمایت از تولید ملی و توسعه دانشبنیان تأکید کرد.
با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال سرمایه گذاری برای تولید از جانب رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی)، شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اهمیت تولید و خودکفایی تاکید دارد. به همین منظور، یادداشتی از دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی، با عنوان «زیرساختهای سرمایهگذاری موفق برای تولید؛ اولویتها و موانع» در پایگاه اطلاعرسانی شورا منتشر میشود. این یادداشت به بررسی ابعاد مختلف سرمایهگذاری در تولید، اولویتها و موانع میپردازد و راهکارهایی برای تقویت زیرساختهای فناورانه، تسهیل قوانین و حمایت از تولیدکنندگان ارائه میدهد. همچنین، به اهمیت پدافند شناختی و مقابله با جنگ شناختی در این حوزه توجه شده است. انتشار این یادداشت گامی در جهت تحقق اهداف شعار سال و ارتقای آگاهی عمومی در این زمینه است.
دکتر سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی، طی یاداشتی با محوریت شعار سال ۱۴۰۴، «سرمایهگذاری برای تولید»، به بررسی الزامات، موانع و راهکارهای تقویت تولید ملی پرداخته است. وی در این مطلب با تأکید بر ضرورت رفع موانع اداری و دیوانسالاری فرسایشی، به اهمیت اصل «اعتماد به مردم» و کاهش فرآیندهای طولانیمدت اشاره کرده است. همچنین، نقش شفافیت، مسئولیتپذیری، کارایی و حمایتهای مالی و حقوقی از تولیدکنندگان به عنوان عوامل کلیدی در رونق اقتصادی تبیین شده است. این یادداشت با بهرهگیری از آموزههای اسلامی، اصول حکمرانی مطلوب و تجربیات جهانی، راهکارهایی برای تسهیل سرمایهگذاری و تحقق رشد پایدار ارائه میدهد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir