در همایش حکمرانی فرهنگ و علم به مناسبت چهلمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی که با حضور رئیسجمهور، دبیر و اعضای شورا، وزرا، رؤسای دستگاههای علمی و فرهنگی و نخبگان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، از برگزیدگان ستادهای چهارگانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیر به عمل آمد.
دکتر پیغامی گفت: حکمرانی و تکنولوژی نرم و فناوری نرم حکمرانی در دنیا که در حال تغییرات است؛ اکنون حکمرانیها به سمت حکمرانی نرم افقی پیش میروند، شورا نیز از این جهت که مرجع حکمرانانه در کشور است باید خود را به فناوریهای نوین حکمرانی تجهیز کند؛ علوم انسانی نیز در این عرصه نقش مهمی دارد و باید با رویکردهای بنیادین و کاربردی به این عرصه توجه کنیم.
همایش حکمرانی فرهنگ و علم به مناسبت چهلمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور رئیس جمهور، دبیر و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزرا و روسای دستگاهی علمی و فرهنگی و نخبگان صبح امروز(19 آذرماه) در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
همایش «حکمرانی علم و فرهنگ» با حضور نخبگان و مقامهای عالی رتبه کشور در روز دوشنبه 19 آذرماه برگزار خواهد شد.
شورای عالی انقلاب فرهنگی حالا در شرایطی به ۴۰ سالگی میرسد که در کنار تمام کارهایی که در بخشهای علمی، آموزشی و فرهنگی انجام داده است با چالشهایی نیز روبروست. چالشهایی از جمله برخورد سلیقهای مدیران با مقوله فرهنگ، موازیکاریها، نبود ضمانت اجرایی متقن برای اجرای مصوبات شورا، فاصله بین تصمیمگیریهای فرهنگی با اتفاقات بطن جامعه و... که همگی سبب شده است با وجود اینکه دبیر ستاد فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی معتقد است این شورا در بزنگاههای فرهنگی واکنش به موقع داشته است، اما ضعف در اجراییسازی جلوی نمودِ این واکنش را بگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی، مهندسی فرهنگی جامعه را برعهده دارد، گفت: این شورا حفاظت از انقلاب و پایش ارزشهای دینی را برعهده دارد و مسیر را برای ارتقای علمی باید هموار کند و دانشجویان و دانشمندان را در تراز انقلاب اسلامی به قله برساند. ما در بحث علمی این کشور هزینه کرده ایم، خونها نثار کرده ایم و شهدای فراوانی را نثار این عزت و استقلال کرده ایم. استقلال و عزت بدون علم، دانش و تخصص مفید فایده نخواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه امروز تهران به مناسبت چهلمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به تبیین دستاوردهای این شورا پرداخت.
همایش الگوی حکمرانی اسلامی-ایرانی پیشرفت با بهرهگیری از تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر در فرهنگستان علوم برگزار شد. این نشست با حضور اندیشمندان و صاحبنظران برگزار شد و مباحثی پیرامون مفهوم علم، فلسفه علوم انسانی، و جایگاه آن در حکمرانی اسلامی-ایرانی مطرح شد.
حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه ضمن تقدیر از تلاشهای اعضای ستاد زنان و خانواده و برگزاری دهها رویداد تخصصی، بر اهمیت مشارکت فعال بانوان در پیشبرد سیاستهای علمی و فرهنگی کشور تأکید کرد.
متخصصان، مدیران و مسئولان حوزههای اجتماعی و روانشناسی در نهمین نشست حکمرانی فرهنگی و اجتماعی، با هدف بررسی علل، عوامل و راهکارهای کاهش خودکشی گرد هم آمدند. در این نشست که به میزبانی سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، چالشهای مرتبط با افزایش آمار خودکشی در ایران و جهان مورد تحلیل قرار گرفت و پیشنهاداتی برای ارتقای مداخلات پیشگیرانه، آموزشهای عمومی و هماهنگی میانبخشی ارائه شد.
همایش الگوی حکمرانی اسلامی_ ایرانی پیشرفت با بهرهگیری از تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر امروز، دوشنبه ۱۲ آذر در فرهنگستان علوم برگزار شد. رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در این نشست گفت: اگر میخواهید اقتصاد شما درست شود باید تقوا پیشه کنید زیرا اقتصاد جامعه متقی درست خواهد شد؛ تا زمانی که فساد و فسق در جامعه جاری، عادی، شایع و رو به گسترش است مشکل اقتصاد حل نخواهد شد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir