معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، در اجلاس همکاریهای ایران و آفریقا، از آمادگی کشور در انتقال دانش و تجربه فناورانه به کشورهای آفریقایی خبر داد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از اولویت های این معاونت در سال ۱۴۰۴، تغییر نگرش و رویکرد مردم در حمایت و سرمایه گذاری هرچه بیشتر در توسعه تکنولوژی دانش بنیان ها و استفاده مردم از کالاهای تولید شده توسط فناوران است، گفت: خانواده ها باید بدانند تضمین اشتغال فرزندان آنها در استفاده هرچه بیشتر از کالاهای تولید ایرانی است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، بر ضرورت بهروزرسانی زیرساختهای تحقیقاتی کشور، در قالب آزمایشگاههای ملی تأکید کرد و گفت: در ۶ ماه گذشته تلاش کردیم بهجای حمایتهای خُرد، از مراکز بزرگ و راهبردی حمایت هدفمند داشته باشیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور از ایجاد زیرساخت محاسباتی قوی برای توسعه هوش مصنوعی در کشور خبر داد و گفت: معاونت علمی در سال ۱۴۰۳ بخش قابل توجهی از منابع خود را به خرید واحدهای پردازش گرافیکی (GPU) اختصاص داده است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تاکید بر اینکه، جنگ واقعی امروز جنگ تراشهها و الگوریتمها است، گفت: چارهای نداریم جز اینکه در تکنولوژی به سطحی برسیم که نه صرفا کاربر، بلکه خالق فناوری باشیم.
اولین مرکز نوآوری و شتابدهی هوش مصنوعی، متاورس و بلاکچین ورزش کشور (همتا) روز دوشنبه با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان در سالن آمفی تئاتر پژوهشکده علوم و فناوریهای انرژی، آب و محیط زیست گشایش یافت.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور اعلام کرد که این معاونت از تربیت نیروی انسانی پژوهشمحور، خلاق و نوآور در زمینه فناوریهای نوظهور حمایت میکند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور از برنامه این معاونت برای حمایت از نقاط قوت هر دانشگاه به جای تقویت همه دانشگاهها بهصورت همزمان و یکجا خبر داد و گفت: معاونت علمی پشت سر افراد حرکت کند و نه جلوی آنها.
در نشست هم اندیشی معاون علمی رییسجمهور و اعضای هیأت مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز، بر اهمیت این صندوقها در توسعه زیستبوم فناوریهای مرز دانش و راهبردی، از جمله فناوری هوش مصنوعی تأکید شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، با اشاره به ایجاد زیرساخت توسعه فناوریها و هوش مصنوعی برای حرکت روبهجلوی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی گفت: رشد اقتصاد مستلزم حرکت در مرزهای دانش و نوآوری است و دولت عزم خود را جزم کرده است تا زیرساختهای لازم برای رشد نوآورانه اقتصادی با حرکت شرکتهای بزرگ در مرزهای دانش و رقابت در بازارهای جهانی را فراهم کند.
در چهارمین نشست شورای راهبری فناوریهای کوانتوم به ریاست معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور و با حضور نهادهای مرتبط در معاونت علمی، ضمن بررسی آخرین اقدامات صورت گرفته در این حوزه به ضرورت توسعه همکاری و همافزایی تمام نهادهای مرتبط در زمینه کوانتوم پرداخته شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور از برنامه معاونت علمی برای تهیه دستیار هوش مصنوعی برای رئیس جمهور و همه وزیران کابینه دولت چهاردهم تا شش ماه آینده خبر داد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir