دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان بسیج اساتید رسالت اصلی استاد بسیجی، پیشتازی در علم و فناوری و تبدیل دانش به محصول است لید: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر الزامات تحقق دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، گفت: استادان بسیجی باید با ولایتمداری و انسجام ملی، پیشتاز عرصه علم و فناوری باشند و دانش را به فناوری و فناوری را به محصول تبدیل کنند؛ چراکه جنگ امروز در عرصههایی همچون سایبری، کوانتومی و هوش مصنوعی جریان دارد و نقشآفرینی علمی استادان برای تأمین اقتدار کشور ضروری است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به ضرورت مشارکت فعال جامعه علمی در تمام مراحل حکمرانی اشاره کرد و گفت: مشارکت نخبگان کلید موفقیت در حکمرانی علمی است.
جلسه کمیته های تخصصی قرارگاه حکمرانی بسیج اساتید با حضور حجتالاسلاموالمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
سازمان بسیج اساتید در محکومیت قرآن سوزی با هشدار به دولت سوئد در خصوص اعمال افراطی و شیطنتآمیز، از سازمان ملل و شخص دبیرکل کل خواست تا سکوت تاییدآمیز خود را بشکنند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir