دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: برنامه ملّی گسترش انس عمومی با ادبیات کهن فارسی در آستانه تصویب در این شورا قرار دارد.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به نقش زبان در هویت جمعی گفت: باید نقش زبان را در شخصیت فرد به یاد بیاوریم. آن را بزرگ کنیم و به جامعه تسری دهیم.
سیدعباس صالحی با بیان اینکه زبان کانون هویت است، گفت: شورای پاسداشت زبان فارسی علیرغم کارهای زیادی که تا به امروز انجام داده است باید تلاش کند قبل از بروز هرنوع اتفاقی برای زبان فارسی وارد عمل شود تا از آسیبهای احتمالی و هزینههایی که به دنبال خود خواهد داشت جلوگیری کند.
رئیس بنیاد سعدی گفت: فردوسی با شاهنامه خود حماسه جاودانهای آفریده که تنها متعلق به یک ملت و کشور نیست، بلکه حماسه ملتهای این منطقه است.
جلسه صیانت از زبان فارسی به ریاست دکتر سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حضور دکتر ابراهیمی ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهندس نوید ادهم دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش و سایر اعضا روز شنبه 6/ 7 / 98 در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
احمد سمیعی گیلانی میگوید: جامعه امروز نیازمند فرهنگ و ادبیات است. فرهنگ مانند ضربه گیر است و جامعهای که فرهنگ داشته باشد کمتر دچار آسیبهای اجتماعی میشود.
دکتر مهدی محقق، از بازماندگان مفاخر نسل طلایی زبان و ادبیات فارسی محسوب میشود. گواهینامه اجتهاد از مراجع عالی تقلید، دکتری معارف اسلامی از دانشگاه تهران و دکتری زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران و تدریس در دانشگاههای تهران، لندن و مکگیل کانادا در کنار انتشار دهها کتاب و مقاله، بخشی از یک عمر فعالیت علمی ایشان را تشکیل میدهد. «نامه شورا»، نشریه خبری تحلیلی شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و مدیر انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی، پیرامون بیم و امیدهایش در مورد زبان فارسی به گفتوگو نشسته است. بنا به اهمیت این مصاحبه، آن را مجدد خدمت عزیزان تقدیم میکنیم:
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir