بیست و یکمین مسابقه بینالمللی برنامهنویسی دانشجویی منطقه غرب آسیا با حضور ۷۹ تیم سه نفره از ۶۲ دانشگاه داخل کشور برگزار شد و با راهیابی تیم دانشگاه شریف به مسابقات جهانی به پایان رسید.
امیر جعفری مسئول روابط عمومی مسابقه امروز - شنبه - در این خصوص گفت: در این مسابقه ۷۹ تیم سه نفره از ۶۲ دانشگاه داخل کشور به رقابت پرداختند که در نهایت تیم برتر این مسابقه به چهل و چهارمین رقابت جهانی برنامهنویسی ICPC که اردیهشتماه سال ۱۳۹۹ در کشور روسیه برگزار میشود، راه یافت.
به گزارش دانشگاه شریف، جعفری افزود: مسابقه بینالمللی برنامهسازی دانشجویی (ICPC) در سال ۱۹۷۷ توسط انجمن معتبر ایسیام با هدف ارتقای توانایی برنامهنویسی گروهی در بین دانشجویان بنا نهاده شد. تیم دانشگاه صنعتی شریف نیز در مسابقات جهانی سال ۲۰۱۹ موفق شد به جمع ۱۰ تیم برتر جهان راه یافته و مدال برنز این مسابقات را از آن خود کند.
این مقام مسوول با تاکید بر اینکه این مسابقه هر ساله بهصورت منطقهای در نقاط مختلف جهان برگزار میشود، بیان کرد: در سال ۲۰۱۸ حدود ۶۵۰ مسابقه منطقهای در سطح جهان برگزار شد و بیش از ۵۲ هزار دانشجو از ۳ هزار و ۲۰۰ دانشگاه و ۱۱۰ کشور در نقاط مختلف جهان در مدت ۴ ماه به رقابت پرداختند و در نهایت ۱۳۴ تیم برتر به مسابقه جهانی راه یافتند.
جعفری ادامه داد: برگزاری سالانه مسابقه ایسیام نقش مهمی در ارتقای توان نخبگان برنامهنویس کشور و ایجاد شور و هیجان مثبت در آنان دارد. تقویت مهارتهای حل مسئله، طراحی و پیادهسازی پروژه در زمان محدود، تقویت مهارتهای گروهی و انجام کار تیمی از دیگر اهدافی است که این مسابقه دنبال میکند.
پس از دو روز رقابت بین تیمهای شرکت کننده، تیم Nimroo و Mast از دانشگاه شریف به ترتیب صاحب مقام اول و دوم شدند. مقام سوم تا پنجم این رقابتها نیز بهترتیب به دانشگاه صنعتی امیر کبیر، صنعتی شریف و تهران اختصاص یافت.
منبع:روابط عمومی دانشگاه شریف