حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تاکید بر نقش دانشگاهها در مدیریت تلاطم محیطی گفت: با طراحی ستیزه جویانه دشمنان در رابطه با مسایل اجتماعی و دغدغههای اقتصادی، اغتشاشات اخیر طراحی شد که با مدیریت و درایت مردم به ویژه دانشگاهیان، با ناکامی دشمنان مواجه شد.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با روسای دانشگاههای استان فارس و روسای دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان فارس در شیراز افزود: به هم ریختگی روانی جوانان در کشور از دستورکارهای دشمنان به ویژه آمریکا بوده که همه تلاش خود را برای فروپاشی کشور به کار بسته اند.
وی در ادامه به بیان دغدغههای روسای دانشگاهها با تکیه بر فرمایشات مقام معظم رهبری پرداخت و راهکارهایی در این زمینه عنوان کرد.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه دانشگاه از مهمترین سنگرهای دین، اسلام و انقلاب است گفت: این توفیق را داریم که در یکی از مهمترین مقاطع زمانی در دانشگاهها خدمت کنیم، بی تردید مقطع کنونی که در آن قرار داریم که همان نظام جمهوری اسلامی است، در طول دورانی که اسلام به خود دیده، یکی از مهمترین مقاطع است.
این مقام مسوول ادامه داد: در این مقطع، آثار و ابعاد نقش آفرینی در هر عرصه ای اثرات بیشتری دارد.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با تأکید بر اهمیت کار فرهنگی در فضای دانشگاهها در کشور تصریح کرد: فضایی که مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از آن برخوردارند، فضایی بسیار مهم و مؤثر است. دانشگاه ها با جمع افراد نخبه، اساتید فرهیخته و متفکر، مهمترین جامعه ای است که روحانیون فرصت خدمت در آن دارند.
استقلال و علمی کردن دانشگاهها
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با این تاکید که دانشگاه ها باید محل صحبت و تبادل نظر باشد، گفت: نخستین موضوعی که در هر دانشگاه باید بسیار مورد توجه قرار گیرد، موضوع استقلال آن است.
علی بهادر با اشاره به اینکه شرط رشد و شکوفایی هر دانشگاهی این است که در هر زمینه ای استقلال داشته باشد، افزود: اگر دانشجویی می تواند یک موضوع علمی را به چالش بکشد، این نشان از استقلال اوست.
او ادامه داد: با توجه به اینکه دانشگاه ها به سمت دانشگاههای نسل سوم پیش می رود، لازمه آن داشتن و افزایش استقلال در دانشگاهها و احترام به اساتید و دانشجویان است چراکه بدنه دانشگاه ها توانمندی لازم برای حل مسایل داخلی مجموعه را داراست.
این مسوول با این تاکید که علم همیشه به هم مرتبط است و با تلفیق و اتصال آن پیشرفت بیشتری حاصل می شود، عنوان کرد: با گروه های علمی مشترک در بسیاری از مسایل به ویژه ساخت تجهیزات پزشکی می توان اقدام ها و ابداعات نوآورانه داشت؛ این همکاری میان مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز به چشم می خورد.
در این نشست حمید نادگران رییس دانشگاه شیراز ، کامبیز مینایی رئیس دانشگاه دولتی جهرم ، محمدمهدی علویان مهر رئیس دانشگاه صنعتی شیراز ، حسین افلاکی فرد رییس دانشگاه فرهنگیان استان فارس و حجتالاسلام حمید مقامی رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان فارس نیز دیدگاههای کارشناسی خود را بیان کردند .
منبع:ایرنا