کد خبر: 28066| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۱۸ شهریور سال ۱۴۰۴ | ساعت ۹:۱۸:۰

نشست مشترک ستاد فرهنگی اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور دکتر شکرانی دبیر و مدیران این ستاد با دکتر سیدمحمد حسینی رئیس مرکز مشارکت‌های مردمی و توسعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی سازمان بهزیستی در محل این سازمان برگزار شد.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این نشست مسائل و چالش‌های پیش روی «کمیسیون تخصصی بهزیستی اجتماعی» مورد بررسی قرار گرفت و حاضران به بررسی دقیق سازوکارها، اهداف و فرصت‌های موجود پرداختند تا مسیر فعال‌سازی برنامه‌ها و اقدامات کمیسیون با حداکثر کارایی طی شود.
از مهم‌ترین مباحث مطرح شده در جلسه، گستره وسیع جامعه بهره‌مند از خدمات بهزیستی در حوزه‌های مختلف، نبود مدل حکمرانی مناسب برای مواجهه با پدیده‌ها و آسیب‌های نوپدید اجتماعی و همچنین چالش‌های ساختاری موجود بود.
همچنین در این جلسه تاکید شد که مشارکت گسترده خیرین و همکاری فعال بخش غیردولتی که ۹۰ درصد خدمات بهزیستی را ارائه می‌دهند، فرصت مغتنمی برای ارتقای اثربخشی کمیسیون محسوب می‌شود.
در ادامه، ترکیب اعضای حقیقی و حقوقی کمیسیون و لزوم حضور اندیشمندان و نمایندگان بخش مردمی در فرآیندهای کارشناسی کمیسیون مورد توجه قرار گرفت و جمع‌بندی نهایی با هدف تقویت نقش این کمیسیون در حل مسائل اجتماعی انجام شد.
این نشست، گام مهمی در جهت تحقق اهداف سازمان بهزیستی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای پاسخگویی بهتر به نیازهای جامعه هدف بود.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7