کد خبر: 27207| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۹ اردیبهشت سال ۱۴۰۴ | ساعت ۱۰:۳۳:۰ | تعداد بازدید: ۲۳۸

دکتر محمدرضا مخبردزفولی، رئیس فرهنگستان علوم، در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع در حوزه امنیت غذایی، با بیان اینکه نیروهای مسلح ظرفیت تبدیل شدن به پیشگام دانش‌بنیان شدن صنعت غذا را دارند، گفت: اتکاء به توان داخلی و استفاده از فناوری‌های نوین می‌تواند تحولی در امنیت غذایی کشور ایجاد کند.
دکتر محمدرضا مخبردزفولی، رئیس فرهنگستان علوم، در این بازدید که با همراهی دکتر اعلمی، مسئول این مجموعه انجام شد، اظهار داشت: دیدن دستاوردهای وزارت دفاع در حوزه امنیت غذایی، تصورات قبلی را به کلی دگرگون کرد. سطح استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات کشاورزی و دامی بسیار قابل توجه است.

رئیس فرهنگستان علوم با تأکید بر اهمیت راهبردی امنیت غذایی برای کشور، افزود: امنیت غذایی امروز به معنی امنیت ملی است. خوشبختانه در این نمایشگاه شاهد بهره‌وری بالا و مصرف بهینه آب در تولید محصولات بودیم که از شاخص‌های مهم در این حوزه محسوب می‌شود.

دکتر مخبردزفولی با اشاره به ضرورت سرریز فناوری‌های توسعه یافته در نیروهای مسلح به بخش‌های دیگر اقتصاد، تصریح کرد: این دستاوردها نباید محدود به مجموعه‌های نظامی باقی بماند. انتقال این فناوری‌ها به بخش‌های مختلف صنعت غذا و کشاورزی کشور می‌تواند تحولی عظیم در این حوزه ایجاد کند.

وی در پایان با بیان اینکه دیگر نباید صرفاً به دنبال انتقال فناوری از خارج باشیم، خاطرنشان کرد: مجموعه‌های پیشگامی مانند وزارت دفاع می‌توانند با به اشتراک گذاری دانش و فناوری‌های توسعه یافته، گام‌های بلندی در جهت خودکفایی غذایی کشور بردارند.

این بازدید با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان حوزه امنیت غذایی انجام شد و در آن آخرین دستاوردهای فناورانه وزارت دفاع در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی مورد بررسی قرار گرفت.
 

منبع:روابط عمومی و اطلاع‌رسانی فرهنگستان علوم

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7