کد خبر: 26814| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۲۸ بهمن سال ۱۴۰۳ | ساعت ۱۶:۳:۰ | تعداد بازدید: ۲۷۰

رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت:به الگوی زن مسلمان که الگوی سوم در بین دو الگوی منسوخ و منحط غربی است باید به مثابه راهبرد جهانی نگاه کرد.
حجت الاسلام و المسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در همایش ملی «الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی» که امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: به الگوی زن مسلمان که الگوی سوم در بین دو الگوی منسوخ و منحط غربی است باید به مثابه راهبرد جهانی نگاه کرد.

وی افزود: ما الگوی سوم را الگوی راهبردی جهانی می‌دانیم و این الگوی سوم را نه انزواگرا و خودباخته و نه رها و یله و بی‌قید می‌دانیم؛ الگویی با حفظ اصالت، الگویی که می‌تواند مبنای گفتگوی انتقادی ما با غربی‌ها باشد.

حجت الاسلام و المسلمین رستمی اضافه کرد: یک زمان غربی‌ها انتقادی را با ما مطرح می‌کردند برای اینکه ما را به حقوق بشر دعوتِ به تمکین کنند، اما امروز به تعبیر مقام معظم رهبری ما در فضای حقوق زن طلبکاریم، اسلام در فضای حقوق زن از غربی‌ها طلبکار است و جای گفتگوی انتقادی در این حوزه برای مراکز علمی ما و مراکز دانشگاهی ما فراهم است که باید بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: نسل جدیدی از زنان مسلمان باید تربیت شود که اینها ضمن اینکه معنویت گرا هستند مسئله محور هستند و همه جانبه به موضوع زن توجه می‌کنند.

منبع:خبرگزاری دانشجو

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7