کد خبر: 26063| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۱۳ آبان سال ۱۴۰۳ | ساعت ۱۲:۶:۰ | تعداد بازدید: ۶۴۷

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هماهنگی دیپلماسی و میدان یعنی این‌که قدرت نرم و قدرت سخت، به طور منسجم در خدمت استراتژی ملت باشند و این استراتژی یعنی اینکه ملت ایران به درجه‌ای از قدرت برسد که نگاهی از خارج کشور و دشمنان به این سرزمین نباشد.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم روز ملی مبارزه با استکبار جهانی که با حضور دانشجو معلمان و اساتید در پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار شد، اظهار داشت: اسنادی که سال ۱۳۵۸ از لانه جاسوسی منتشر شد، نشان از آن داشت که سفارت آمریکا در حال رهبری چندین کودتا در ایران بود.

وی افزود: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، کارکنان ساواک، ارتش و دیگر نیرو‌های کشور تحت امر آمریکا و اسرائیل بودند؛ به طوری که ژنرال ارتش در مقابل نیرو‌های آمریکایی احترام می‌گذاشت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: حدود هشت ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جنبش‌ها و گروه‌های مختلفی به طور هماهنگ در ایران توسط آمریکا و اسرائیل در ایران رهبری می‌شدند و از همان اول به دنبال براندازی انقلاب و اغتشاش داشتند.

استاد رحیم‌پور ازغدی گفت: در اسناد لانه جاسوسی آمده است که در ماه‌های اول پیروزی انقلاب اسلامی، سازمان سیا و پنتاگون به واشنگتن گزارش دادند که کمتر از ۱۰ سال، آینده ایران را دوباره تحت امر خود در می‌آورند.

وی با اشاره به اهمیت حفظ وحدت و انسجام برای پیروزی در رویارویی با نظام سلطه تصریح کرد: دیپلماسی و میدان یعنی اینکه هر دو هماهنگ با هم و در جهت منافع ملت ایران و پیشرفت جمهوری اسلامی گام بردارند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ابراز داشت: هماهنگی دیپلماسی و میدان یعنی این‌که قدرت نرم و قدرت سخت، به طور منسجم در خدمت استراتژی ملت باشند و این استراتژی یعنی اینکه ملت ایران به درجه‌ای از قدرت برسد که نگاهی از خارج کشور و دشمنان به این سرزمین نباشد.

استاد رحیم‌پور ازغدی با عنوان اینکه دیپلماسی بدون قدرت و مذاکره بدون قدرت، اثری ندارد، خاطرنشان کرد: دیپلماسی و میدان باید در جهت عزت کشور، حقوق ملت و اهداف ایدئولوژیک انقلاب اسلامی حرکت کنند.

منبع:خبرگزاری دفاع مقدس

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7