وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین تجلیل از برگزیدگان المپیادهای علمی گفت: فرآیند و برآیند المپیادهای علمی الگوسازی است و طی برگزاری این المپیاد یک موج و جریان علمی و نشاط علمی در محیط دانشگاه و خانوادهها ایجاد می شود.
دکتر محمدعلی زلفی گل در آیین معرفی و تجلیل از ۸۳ برگزیده المپیادهای علمی و دانشجویی کشور در محل سازمان سنجش آموزش گفت: هدف از برگزاری المپیادهای علمی شناسایی چند نفر برگزیده و معرفی آنها نیست. بلکه هدف این است که یک جریان علمی در کشور راه بیفتد و با تسری این جریان به حاکمان و به مسئولان شاهد سرمایهگذاری بیشتر در علم و فناوری باشیم.
وی افزود: از دیگر کارکردهای برگزاری المپیاد علمی دانشجویی این است که همگان متوجه شوند جنسیت و دوری از مرکز و محرومیت مانع موفقیت نیست و همه افراد می توانند با تلاش در رشته تحصیلی خود موفق شوند.
وزیر علوم با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری بیشتر در علم و فناوری برای کشور مفید است گفت: تنها با علم و فناوری است که می توان کارهای جدید و نوآور و تحول آفرین در کشور ایجاد کرد.
وی گفت: از نسل جوان انتظار دارم که سقف آرزوها و اهداف خود را بالاتر و بلندتر ببرند و در رشته تحصیلی خود به دنبال کسب مدالهای جهانی یا جایزه نوبل برای کشور باشند.
وی به برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی گفت: برگزیده شدن و موفقیت شما حاصل یک کار و فعالیت تیمی و جمعی است و خانواده و دانشگاه در این موفقیت نقش داشتند و باید از آنها قدردانی کنید.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه حضور نخبگان در کشور و تلاش برای حل مشکلات کشور و خدمت به مردم به نوعی قدردانی از خانواده شهدا و ایثارگران است که برای امنیت و آرامش کشور ما کاری کردند تصریح کرد: کسب موفقیت و به دست آوردن علم حریص و تلاشگر باشید اما در آموزش و انتشار علم هر چقدر سخاوتمندانه برخورد کنید موفقیت بیشتری کسب خواهید کرد و برای آن بکوشید علمی را که به دست می آورید به دیگران نیز یاد دهید.
منبع:اداره کل روابط عمومی وزارت علوم