رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: جریان اقامه نماز امروز، در دانشگاههای ما جریانی زنده و پویا است و در دستگاههای مختلف اتفاقات خوبی افتاده است.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی در جلسه کمیته کارشناسی هم اندیشی و هم افزایی در برنامهها و بررسی شیوه تدوین سند راهبردی ستاد عالی اقامه نماز در دانشگاهها با حضور خانم دکتر لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تشریح جایگاه و اهمیت نماز پرداخت و گفت: نماز بهترین اسباب ذکر است و نیاز به ذکر و یادآوری دائم دارد. در نظام اسلامی طبق فرموده خداوند در قرآن کریم اولین نشانه حاکمیت اسلام در یک جامعه اقامه نماز است.
وی یادآور شد بحمدالله به برکت انقلاب و رهنمودهای حضرت امام و مقام معظم رهبری و مجاهدت، مجاهدان اتفاقات بزرگی در حوزه اقامه نماز افتاده و ما باید شکرگزار باشیم. جریان اقامه نماز امروز، در دانشگاههای ما جریانی زنده و پویا است و در دستگاه های مختلف اتفاقات خوبی افتاده، البته توفیقات مجموعه تابع متغیرهای متفاوتی است. از مهارت ارتباطی امام جماعت، فضای فیزیکی مسجد و نمازخانه و امکانات و اهتمام مدیران به مسأله نماز عواملی هستند که در کیفیت نماز مؤثر هستند. البته به جرأت می توان گفت بعد از بقاع متبرکه، بهترین و با شکوه ترین نماز جماعت را در فضاهای دانشگاهی داریم، که این جای شکر دارد.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی در ادامه افزود: در اکثر فضاهای آموزشعالی کشورمان آنجا که همکاری مناسب وجود دارد خروجیها هم خوب است. بهترین و مؤثرترین کاری که در فضای فرهنگی دینی، که پیشگیری میکند از آسیبهایی که دانشجو ها در فضای فرهنگی و عمومی دانشگاه دارند که یکی از نگرانیهای متولیان فرهنگی هم هست بحث نماز است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در ادامه خاطر نشان کرد تمام مطالعات نشان میدهد که هر مقدار که انس بیشتری با نماز وجود دارد به همان میزان آسیبهای اجتماعی کمتری متوجه دانشجوهاست. ما هرکاری که برای نماز انجام میدهیم ضمن اینکه یک فریضه دینی برای همهما و مسئولین است در عین حال یک سرمایه گذاری برای آینده است.
خانم دکتر لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه کمیته کارشناسی ستاد عالی اقامه نماز ضمن اشاره به ادامه دار بودن شرایط کرونایی، گفتند این ویروس همچنان با ما خواهد بود، از این رو نمی شود کارها را تعطیل کرد بلکه باید سبک زندگی و برنامههای خود را در این شرایط کرونایی تغییر بدهیم.
وی در ادامه ضمن تأثیر نماز بر سلامت روان دانشجویان گفتند اساس و پایه هر چیزی پژوهش هاست و در صورتی که نیاز باشد وزارت بهداشت آمادگی همراهی در زمینه طرحهای پژوهشی را دارد.
در پایان این جلسه حجت الاسلام تقوی معاون فرهنگی سیاسی نهاد ضمن تاکید بر اهمیت اقامه نماز در دانشگاهها و ضرورت تجدید نظر در برنامهها، متناسب با شرایط پیش آمده به علت شیوع ویروس کرونا، برضرورت اجراء صحیح برنامهها و افزایش کیفیت و ارتقاء در توسعه نماز دانشگاهها تاکید کردند.
منبع:مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها