رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در نشست مشترک امور زنان و خانواده دستگاه های اجرایی با سازمان نهضت سوادآموزی و معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری اظهار كرد: با سوادی دختران و زنان ما را به مرزهای تمدن و پیشرفت ایرانی اسلامی نزديك خواهد كرد.
عبدی با اشاره به فرمان امام خمینی ( ره ) در خصوص تشکیل نهضت سوادآموزی گفت: امام خمینی(ره) طلب علم را فریضه میدانست و از همه آحاد مردم میخواست برای مبارزه با بی سوادی بطور ضربتی و بسیج عمومی قیام کنند. امروزه ما نیز با نهضت سوادآموزی روبرو هستیم که همه عضو آن هستند و باید حرکت رو به جلو را داشته باشیم و البته نباید به این مورد نیز بسنده کرد و به فرموده مقام معظم رهبری( مدظله العالی) باید به توسعه سواد و تعمیق سواد هم توجه ویژه داشت.
وی با اشاره به اینکه نهضت سازمان نیست بلکه اندیشه است، افزود: زمانی سوادآموزی فقط خواندن و نوشتن بود اما امروزه باید در عرصههای جدید سواد نیز ورود کنیم و به دنبال تعریفهای نو از سواد باشیم، مانند سواد مالی، سواد عاطفی، سواد روابط اجتماعی و ... .
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی به نقش دختران و زنان در بحث سواد اشاره نمود و خاطر نشان کرد: نقش زنان بسیار مهم و موثر است و در مقوله آموزش بسیار توانمندتر هستند و اگر موضوع دختران، زنان و بانوان را در بحث سواد حل کنیم به مرزهای تمدن اسلامی ایرانی بیش از پیش نزدیک خواهیم شد .
در ادامه اين جلسه زهرا پناهی روا مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور زنان در خصوص نقش کلیدی زنان و دختران در آموزش و سهم آنان در پیشبرد اهداف متعالی تعلیم و تربیت مطالبی را بیان نمود و گفت: بحث برگزاری جشنواره دختران در حیطههای مختلف از جمله دختران و سبک زندگی، دختران و آموزش و ... در دستور کار قرار دارد و به زودی شاهد برگزاری این جشنواره خواهیم بود.
منبع:مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش