کد خبر: 20535| تاریخ انتشار: پنـج شنبه ، ۱۹ خرداد سال ۱۴۰۱ | ساعت ۸:۲۶:۰ | تعداد بازدید: ۷۹۲

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه پژوهشگاه رویان ۲۲ دوره کنگره و جشنواره بین‌المللی را تجربه کرده است، گفت: امیدواریم با حمایت سازمان‌های بین‌المللی به‌ویژه کشور‌های اسلامی بتوان با نشر پزشکی تولید‌مثل، همانندسازی یا شبیه‌سازی و علوم سلولی و سلول‌های بنیادی موجب رشد دانش در جوامع اسلامی شد.
سیدروح‌الله دهقانی فیروزآبادی، رئیس جهاددانشگاهی، امروز، ۱۸ خردادماه در اولین کنگره بین‌المللی علوم تولید‌مثل کشورهای وانا در ارتباط مجازی با این کنفرانس اظهار کرد: خداوند را شاکریم که به جهاددانشگاهی فرصتی داد تا در مسیر درمان ناباروری قدم‌هایی بردارد که حاصل تلاش این جهادگران پرچم‌داری علم و دانش و همچنین خدمت درمان به خانواده‌های نابارور در سطح کشور و در منطقه است.
وی افزود: در دهه ۶۰ بیماران با هزاران مشکل برای درمان به خارج از کشور می‌رفتند که امروز نه تنها بیماران به خارج نمی‌روند، بلکه میزبان قابل توجهی از بیماران خارج کشور نیز هستیم. جهاددانشگاهی امروز در ده‌ها استان کشور مرکز درمانی داشته و سهم بسزایی را از ارائه این خدمات به دوش می‌کشد.
رئیس جهاددانشگاهی بیان کرد: در این نهاد نه تنها به موضوع خدمات تخصصی پرداخته شده بلکه برای پژوهش و آموزش این علم و توسعه و گسترش آن در کشور و منطقه گام‌های مؤثری در پژوهشگاه‌های رویان و ابن سینا و همچنین مراکز تحقیقاتی علوم مرتبط جهاددانشگاهی برداشته شده است.
دهقانی فیروزآبادی در رابطه با تجربیات جهاددانشگاهی در حوزه پزشکی تولید‌مثل اظهار کرد: تجربیات ارزنده‌ای که در موضوع پزشکی تولید‌مثل در جهاددانشگاهی کسب شد منجر به ورود محققان و متخصصان متعهد این نهاد به عرصه‌های علمی همانندسازی علوم سلول‌های بنیادی، سلول‌درمانی، ژن‌درمانی و درمان‌های جدید در بیماری‌های صعب‌العلاج مانند سرطان شد.
وی افزود: خوشحال هستیم که تلاش این عزیزان در سطح جهانی به خوبی دیده شد و پس از ثبت اولین رده سلول‌های بنیادی و چاپ مقاله آن، نام جهاددانشگاهی در لیست ۱۰ مرکز صاحب این دانش در انجمن سلول‌های بنیادی ثبت شد. همچنین در مقاله مجله اندرولوژیا در سال ۱۳۹۹ پس از بررسی فعالیت ۲۰ ساله مراکز در سطح جهانی و معرفی ۱۰ مرکز تأثیرگذار، نام پژوهشگاه رویان در این لیست بود.
رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به فعالیت‌های ۳۱ ساله رویان ادامه داد: امیدواریم تلاش آنی جهادگران و با این انباشت دانش، این فرصت را ایجاد کنند تا ضمن رفع مشکلات مردم نیازمند، این خدمت به موضوع روز و در بعد دانش همچون گذشته قدم بردارند و نام جهاددانشگاهی که به عنوان پلی است بین دانشگاه و نیازهای جامعه، هر روز بیشتر بدرخشد.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه پژوهشگاه رویان ۲۲ دوره کنگره و جشنواره بین‌المللی را تجربه کرده است، گفت: این پژوهشگاه امروز از این تجربه استفاده و یک حرکت منطقه‌ای را آغاز کرده و به منظور انتقال دانش و تجربه به کشورهای مسلمان به‌ویژه غرب آسیا و شمال آفریقا گام‌های اولیه را برداشته و امیدواریم با حمایت سازمان‌های بین‌المللی به خصوص کشورهای اسلامی این حرکت نیز توسعه یافته و بتواند با نشر این دانش‌ها مثل پزشکی تولید‌مثل، همانندسازی یا شبیه‌سازی و علوم سلولی و سلول‌های بنیادی موجب رشد دانش در جوامع اسلامی شود.

منبع:روابط عمومی جهاددانشگاهی

لطفا کد زیر را وارد نمایید

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7