کد خبر: 4638| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۱۶ تیر سال ۱۳۹۸ | ساعت ۱۲:۲۷:۰ | تعداد بازدید: ۲۹۳۶

رئیس دانشگاه لرستان بر تقویت همکاری‌های مشترک بین دانشگاه‌های کشور برای خنثی‌سازی تحریم‌های ظالمانه دشمن تاکید کرد.
دکتر خسرو عزیزی، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: یکی از راهکارهای قانونی دور زدن تحریم‌های ظالمانه دشمن، آن است که همکاری‌های مشترک بین دانشگاه‌های کشور در زمینهٔ استفاده از تجهیزات و امکانات گسترش یابد.
وی بیان کرد: اکنون که در شرایط تحریم هستیم و برخی تجهیزات دانشگاهی به‌سختی تأمین می‌شوند دانشگاه‌های مناطق مختلف کشور از جمله منطقه پنج می‌توانند با بسط همکاری‌های علمی، آموزشی و تحقیقاتی، از امکانات و تجهیزات یکدیگر به‌صورت مشترک استفاده کنند که این خود نوعی راهکار اثرگذار قانونی برای مقابله مؤثر با تحریم‌های دشمن و خنثی‌سازی اثر این تحریم‌هاست.
رئیس دانشگاه لرستان اضافه کرد: تقویت ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های داخلی کشور ازجمله شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت ازاین‌گونه شرکت و برگزاری استارتاپ‌ها که به‌نوعی زمینه‌سازی برای شناسایی استعدادهاست از راهکارهای مقابله با وابستگی‌های تکنولوژیک و دانشی به خارج و بی‌اثر نمودن تحریم‌هاست.
عزیزی افزود: دانشگاه جامعه‌محور، دانشگاهی است که برای رفع چالش‌ها و مشکلات جامعه، راهکار ارائه کند و الآننیز باید با هم‌اندیشی بین دولت و دانشگاه‌ها، راهکارهای اثرگذار خنثی‌سازی تحریم‌ها توسط محققان و پژوهشگران دانشگاهی کشور ارائه شود.
وی ادامه داد: توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های منطقه‌ای و استانی در مقابله با تحریم‌های دشمن، نقش مهمی دارد و خوشبختانه در این راستا دانشگاه لرستان همکاری‌های مختلف علمی، تحقیقاتی و پژوهشی خود را با بخش‌های مختلف صنعت و مدیریت اجرایی، گسترش داده است.
رئیس دانشگاه لرستان اظهار کرد: در دانشگاه لرستان، بسیاری از آئین‌نامه‌های ارتقای اعضای هیئت‌علمی در جهت کاربردی کردن مباحث دانشگاهی اصلاح شده بوده که خود، یک گام مهم در راستای توجه به بومی‌سازی و کاربردی‌سازی مباحث آموزشی دانشگاهی است و نتیجه‌اش، تقویت تولید ملی و اقتصاد دانش‌بنیان و کاهش وابستگی به دیگر کشورهاست.
عزیزی تصریح کرد: اصل خودیاری و خودباوری، باید بیش‌ازپیش، در حوزه‌های مهم و زیربنایی دانشگاهی کشور تقویت شود تا بتوانیم در همه زمینه‌ها روی پای خودمان بایستیم و اقدامات خصمانه دشمنان همچون تحریم‌ها، بر اقتصاد کشور اثرات مخربی نداشته باشد.
رئیس دانشگاه لرستان یادآور شد: هرچقدر ارتباط بین دانشگاهیان و سایر بخش‌های جامعه مثل بخش‌های صنعت و کشاورزی، تقویت شود دانشگاه نقش اثرگذارتری در رفع چالش‌ها خواهد داشت و درنتیجه، اقتصاد کشور یک اقتصاد مستقل و قدرتمند خواهد شد که تحریم‌ها، قادر نخواهند بود آن را ضعیف کنند.

عزیزی گفت: نقش دانشگاه در یک منطقه یا یک شهر، باید به‌گونه‌ای باشد که اگر یک زمانی دانشگاه تعطیل شد منطقه از فقدان دانشگاه دچار خسارت‌های زیان باری شود.

رئیس دانشگاه لرستان با تاکید بر اینکه باید در دانشگاه نظام اطلاع‌رسانی فعالی از بازار کار ایجاد شود و اطلاعات راهبردی محیط کسب‌وکار و بازار را برای تحلیل مستمر فعالیت‌های بازار انجام بدهد، یادآور شد: دانشگاه یک روز در هفته باید میزبان یکی از شرکت‌های بزرگ استان منطقه یا حتی کشور باشد تا تجربه مدیران به دانشجویان انتقال یابد.
وی عنوان کرد: دانشجویان برای حرفه‌ای شدن باید در حین کار، بیاموزند به‌صورت واقعی در تعامل سازنده با محیط کار و مبتنی بر عمل و تجربه، آموزش‌های مفید و کاربردی را بیاموزند تا ارائه آموزش‌ها به‌صورت کاملاً اثرگذار و کاربردی باشد.
عزیزی افزود: جامعه باید دانشگاه محور باشد یعنی دانشگاه اتاق فکر جامعه بوده و مرجعیت علمی داشته باشد.
رئیس دانشگاه لرستان در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های هم‌جوار و دانشگاه‌های یک منطقه، باید تفاهم‌نامه‌های همکاری‌های مشترک با همدیگر را افزایش بدهند.
منبع: ایسنا

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7