کد خبر: 28683| تاریخ انتشار: شــنـبـه ، ۲۲ آذر سال ۱۴۰۴ | ساعت ۱۱:۲۲:۰

فرهمندپور با اشاره به مسائل و چالش‌های زنان، گفت: ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی یک برنامه چهار ساله همسو با مطالبه رئیس جمهور تدوین و اولویت‌های چهارساله را مشخص کرده‌ایم، این برنامه‌ها در قالب ۱۴ میز تخصصی طراحی شده و در این میزهای تخصصی مسائل و موضوعات زنان احصاء، استخراج و رصد شده و در دستور پیگیری قرار می گیرد.
دکتر فهیمه فرهمندپور بر لزوم معرفی الگوی سوم زن در جامعه تأکید و اظهار کرد: در الگوی سوم زن مسلمان، جایگاه زن مسئولیت پذیر و پای‌کار رشد و ارتقای خانواده و جامعه معرفی شده است.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نقش جامع الابعادی الگوی سوم زن، بیان کرد: مسئولیت زنان در موقعیت های مختلف، متفاوت است، به طوری که زن شهری، روستایی، شاغل و خانه‌دار هر یک مسئولیتی بر عهده دارند و زن در الگوی سوم مسئولیت ها را به خوبی می شناسد و ایفا گر نقش‌ها است.

وی تصریح کرد: البته الگوی سوم زن مسلمان تحقق پیدا نمی کند مگر مردانی با این بینش و نگرش تربیت شوند، یعنی اگر ما میخواهیم زن الگوی سوم زن را که در عرصه های مختلف نقش آفرینی نماید، معرفی و حمایت کنیم، برای تحقق آن باید برنامه ریزی میان‌مدت و بلندمدت داشته باشیم.

دکتر فرهمندپور با بیان اینکه مسائل و چالش های زنان متنوع است، گفت: ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی یک برنامه چهار ساله با مطالبه رئیس جمهور که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی است، تدوین و اولویت های چهارساله را مشخص نموده ایم، این برنامه ها در قالب ۱۴ میز تخصصی طراحی شده و در این میزهای تخصصی مسائل و موضوعات زنان احصاء، استخراج و رصد شده و در دستور پیگیری قرار می گیرد.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان ۱۴ میز تخصصی ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی را معرفی و تصریح کرد: میزهای تخصصی شامل میز ازدواج، میز جمعیت و فرزندآوری، میز حقوق کودکان و نوجوانان، میز حقوق زنان و خانواده یک بسته کاری ما است. همچنین میز سالمندان، میز مشاوره خانواده و مهارت‌های زندگی و میز حمایت از زنان خانه‌دار در دسته‌بندی دیگری قرار دارد.

دکتر فرهمندپور گفت: امیدواریم، خروجی این میزها، به مصوبات قابل قبول و تسریع در فرایند اجرای مصوبات قبلی و حل مشکلات فعلی شود، ضمن اینکه قرار است تا پایان سال ۵ مصوبه کلیدی حوزه زنان رونمایی شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند: باید مسائل زنان را گفتمان سازی کرد، ما باید بتوانیم نگاه ایشان را که نگاه ناب دینی است برای زنان و دخترانمان ترویج و تبلیغ کرده و در عمل هم دنبال کنیم.

منبع:شبستان

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7