دکتر فهیمه فرهمندپور، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، در همایش «ریحانه مقاومت» با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی و رهبری امام خمینی (ره) در تحول فکری زنان و دختران جامعه، تأکید کرد که بازگشت به ارزشهای سطحی و مادی، خطر هبوط مجدد را در پیش دارد. وی ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، انقلاب اسلامی را عامل رشد و تعالی ارزشهای زنان و دختران ایرانی دانست و هشدار داد که حفظ این ارزشها نیازمند پیوند مستمر با ولایت است.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش «ریحانه مقاومت»؛ که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و در محل حسینیه جماران برگزار شد با حضور در اجتماع دختران هیئات دانشجویی سراسر کشور با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز مادر، همه ایام را روز زن و روز مادر معرفی کرد.
وی در ادامه با اشاره به علائم دوران ظهور گفت: در روایتی آمده است زمانی که حضرت ولیعصر (عج) قیام کند، بر سر مردم دست میکشند و آنان رشد فکری پیدا میکنند. مفهوم روایت این است که دست عنایت حجت بن الحسن (عج) باعث رشد فکری مردم خواهد شد.
فرهمندپور تصریح کرد: این روایت نشان میدهد که مردم قبل از ظهور، دچار یک انقباض و خلاء فکری خواهند بود که با ظهور ایشان یکباره این بازماندگی برداشته میشود و مردم رشد و شکوفایی فکری پیدا می کنند. شاید این اتفاق به نظر عجیب بیاید ولی برای نسل ما که امام و انقلاب را تجربه کرده ایم، فهم این اتفاق سخت نیست.
رییس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان با اشاره به دوران قبل از انقلاب اظهار کرد: در جامعهای که دختران آن درگیر فانتزیهای دخترانه و میل به دیده شدن بودند، امام خمینی (ره) با انقلابش موجب رشد فکری مردم شد. یکباره آرزوها و آرمانهای ما تغییر کرد، افق نگاه ما وسعت یافت و ما در برابر استقلال طلبی کشور خود و حتی ایجاد تغییر در جهان، احساس مسئولیت کردیم. نسل ما یکباره به رشد و بلوغ فکری رسید و باور داشت که میتواند جهان را تغییر دهد.
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه نگاه امام خمینی (ره) به موضوع بانوان جامع بود، اضافه کرد: ایشان زنانی را که افق نگاه آنها فقط معطوف به تجمل و تبرج بود تبدیل به زنان شرافتمند و آرمانخواهی کرد که قهرمان کتاب هایی مثل دا، من زنده ام و حوض خون تلاش می کنند تنها گوشه ای از عظمت آنها را نشان دهند.
وی با اشاره به هبوط آدمی یادآور شد: هبوط نتیجه عطف توجه انسان از بهشت قرب الهی به مظاهر لذت و کامجویی مادی بود. هبوط مصداق کفران نعمت کسانی بود که میتوانستند شرافت بهتر زیستن را برای خود و نسلهای آینده تامین کنند اما درگیر وسوسهها و مطالبات نازلی شدند که با زندگی بهشتی سازگاری نداشت.
فرهمندپور در پایان تاکید کرد که همچنانکه امام و انقلاب راه را برای تغییر و تعالی ارزش های زنان و دختران گشود، بازگشت توجه آنان به وادی هوس های کوچک و آرزوهای حقیر، می تواند این مسیر تعالی را معکوس کند و این، هبوط مجددیست که شیطان پیش پای فرزند انسان گذاشته است و مظاهر آن را امروز در سبک زندگی بسیاری از جوانان اعم از دختران و پسران می توان دید. انقلاب ما انقلاب ارزشها بود و هنر امام راحل (ره) تغییر نگرشها و ارزشها به سمت تعالی ، ارزش هایی که باید با پیوند مستمر با ولایت حفظ، شکوفا و ماندگار گردد.