کد خبر: 26105| تاریخ انتشار: پنـج شنبه ، ۱۷ آبان سال ۱۴۰۳ | ساعت ۱۲:۳۰:۰ | تعداد بازدید: ۱۷۴۷

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در همایش جنگ شناختی و اقتدار دریایی، دستاوردهای ناوگروه ۸۶ را در ایجاد امنیت، نمایش اقتدار جهانی، تقویت اعتماد ملی و پیوند ایده با صنعت برشمرد و تأکید کرد که این مأموریت، نمونه‌ای موفق از جهاد تبیین و جهاد شناختی است.
 
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، صبح امروز در همایش جنگ شناختی و اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران» که به میزبانی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر برگزار شد، اظهار داشت: نیروی دریایی ایران در گذشته دور و در زمان قبل از انقلاب وابستگی محض داشت و از اقتدار بی‌بهره بود. اما امروز، با همت و تلاش نیروهای ایرانی، این نیرو توانسته است به اقتداری چشمگیر و جهانی دست یابد.

استاد خسروپناه با اشاره به دستاوردهای دریایی ناوگروه ۸۶ گفت: این ناوگروه که برای اولین بار در جهان، به دور دنیا دریانوردی کرد، نمادی از اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است و این مأموریت را می‌توان یک رویداد تمدنی به شمار آورد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: این مأموریت الگویی برای امنیت‌سازی بوده و در واقع، در قالب یک جنگ شناختی برابر جنگ شناختی جهانی انجام شده است. اگر جهاد شناختی و جهاد تبیین در کار نباشد، در سایر جهادها از جمله جهاد علمی، فناوری و نظامی نیز موفق نخواهیم بود.

وی همچنین به اهمیت تقویت اعتماد ملی اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از دستاوردهای مهم ناوگروه ۸۶، تقویت خودباوری و اعتماد ملی است. این ناوگروه نشان داد که با اعتماد بالا و اراده قوی، جهاد تبیین تجلی می‌یابد و این امر سبب شده که ملت ایران به قدرت و ظرفیت خود بیشتر ایمان بیاورد.

استاد خسروپناه در ادامه با اشاره به اعتماد نظام به نسل جوان، گفت: این مأموریت نمایانگر اعتماد نظام به جوانان است و ثابت کرد که با اتکا به جوانان می‌توان به دستاوردهای عظیمی دست یافت. تقویت اعتماد مسئولین به جوانان، یکی دیگر از دستاوردهای این گروه بوده و این موضوع نمایانگر اهمیت نیروی انسانی جوان و متعهد در پیشبرد اهداف بزرگ ملی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر نقش نظریه مقاومت تأکید کرد و اظهار داشت: این ناوگروه، کارآمدی نظریه مقاومت را به نمایش گذاشت و نشان داد که با تکیه بر این نظریه می‌توان در مقابل تهدیدها ایستاد. همچنین، نقش معنویت توحیدی در برابر تهدیدها از دیگر دستاوردهای این ناوگروه بوده که توانسته است با اتکا به معنویت و ارزش‌های دینی، در برابر تهدیدات مختلف ایستادگی کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، نمایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران در جهان را یکی دیگر از دستاوردهای مهم این مأموریت دانست و گفت: پیوند ایده تا صنعت و نمایش کارآمدی نظریه مقاومت در عرصه جهانی، از دیگر موفقیت‌های این مأموریت بزرگ است. همچنین، تثبیت حکمرانی دریانوردی به عنوان یکی از دستاوردهای مهم این مأموریت، نشانه‌ای از قدرت ایران در عرصه دریایی است که می‌تواند جایگاه ملی و بین‌المللی ما را تقویت کند.

وی با اشاره به اینکه این مأموریت ناوگروه ۸۶ یک الگوی موفق از جهاد تبیین است، خاطرنشان کرد: تجربه این مأموریت نشان داد که با جهاد تبیین و شناختی می‌توان اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در عرصه بین‌المللی به رخ کشید و به دستاوردهایی درخور و باارزش دست یافت که پیوند بین ایده و صنعت را در عملیاتی‌ترین شکل ممکن به تصویر می‌کشد.
 
استاد خسروپناه همچنین با اظهار اینکه در آینده با جنگ کوانتومی روبرو هستیم، افزود: از امروز باید جهاد در زمینه فناوری کوانتومی را شروع کنیم و با مشارکت نخبگان سند کوانتومی در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تهیه است.
 

لطفا کد زیر را وارد نمایید

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7