کد خبر: 26103| تاریخ انتشار: پنـج شنبه ، ۱۷ آبان سال ۱۴۰۳ | ساعت ۱۱:۵:۰ | تعداد بازدید: ۳۰۱۳

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور، ابلاغ سند توسعه صنایع‌دستی را مبشر توسعه صنایع‌دستی ایرانی معرفی کرد.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در آیین نکوداشت ثبت جهانی نشان جغرافیایی هنر قلم‌زنی گفت: امروز خوشحالم که اصفهان را به‌عنوان نمونه‌ای برای اقتدار فرهنگی و هنری ایران‌زمین بدانیم.
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور ادامه داد: ابلاغ سند توسعه صنایع‌دستی توسط رئیس جمهور، مبشر توسعه هنرهای اصیل ایرانی است و معتقدم اصفهان می‌تواند در این رخداد بزرگ فرهنگی و هنری بهتر از گذشته به‌سوی رشد و توسعه پایدار گام بردارد.
جلالی افزود: بی‌شک تمامی اجزای هنر، بخش جدانشدنی از فرهنگ اصیل ما ایرانیان است که معرف همگی ما ایرانیان به جهانیان است و خرسندم که بگویم ضرب‌آهنگ دستان هنرمندان صنایع‌دستی تزئینی نیست، بلکه نشان از توسعه است.
او تصریح کرد: همه ما ایرانیان نیازمند نگاهی دوباره به هنر هستیم، زیرا هنر در تمامی تاروپود زندگی اجتماعی ما ایرانیان تنیده شده است.
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: بخشی از توسعه ایران بدون تردید از منظر هنر می‌گذرد و ما امروز در هر پست و سمت و در هرجایی که هستیم باید تلاش کنیم تا با تکیه‌بر همگرایی به سمت توسعه حرکت کنیم و این خود به معنای وفاق ملی است.
جلالی تأکید کرد: خوشبختانه امروز در اصفهان، استانداری سکان‌دار هدایت این استان شده است که دغدغه توسعه اصفهان را دارد و من همواره در جلسات مختلف شاهد بودم که ایشان همیشه در خصوص مشکلات اصفهان و نیازهای این استان در جهت توسعه پیگیر بودند.
در ادامه این آیین با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور، مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان، امیر کرم‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و فعالان و دوستداران صنایع‌دستی استان ضمن رونمایی از ۲ اثر فاخر صنایع‌دستی و همچنین رونمایی از تمبر یادبود ثبت جهانی نشان جغرافیایی هنر قلم‌زنی، از هنرمندان برجسته این رشته تجلیل شد.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7