دکتر فهیمه فرهمندپور، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، دومین کنگره ملی پانزده هزار شهید استان فارس و اجلاسیه ملی شهدای زن در محل نمایشگاه بین المللی فارس، با تأکید بر نقش کلیدی زنان در جبهه مقاومت فرهنگی، مادران را به عنوان فرماندهان جنگ نرم در برابر دشمنان خانواده فراخواند. وی هشدار داد که دشمنان این بار از طریق فضای مجازی و ابزارهای نوین به ارزشهای خانواده و فرهنگ اصیل ایرانی-اسلامی حمله کردهاند و مادران باید هوشیارانه و با درایت از این نهاد مقدس پاسداری کنند.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه جنگ امروز در مقابل خانوادههاست، بر محوریت زن در خانواده تأکید کرد.
دکتر فهیمه فرهمندپور ۹ آبان ماه در دومین کنگره ملی پانزده هزار شهید استان فارس و اجلاسیه ملی شهدای زن که در راستای دومین کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس که در نمایشگاه بینالمللی شهرک گلستان برگزار شد، بیان کرد: جنگ امروز در مقابل انسانها نیست بلکه در مقابل خانوادهها است و دامن این خانواده را محکم باید گرفت.
وی از یک جهاد بزرگ خانوادگی یاد کرد و گفت: زمان جنگ، در یک سنگر نزدیک با مرزهای کشور و رخ در رخ و چشم در چشم با دشمن پیش رو جنگیدیم، همان جنگی که امروز به شکل دیگر در غزه، فلسطین و لبنان در حال جریان است و ما وظیفه خود را در مقابل این جنگها میدانیم.
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: به موازات جنگ با دشمن با موشک، سلاحهای سنگین، سلاح گرم و دشمن افکن در مقابل آن تاب میآوریم؛ پیش میرویم و حتماً و قطعاً پیروز میشویم که وعده شده است و ما به این وعده صادق امیدوار هستیم.
دکتر فرهمندپور با اشاره به اینکه امروز در یک جنگ ناجوانمردانه به مراتب خطرناکتر از جنگ سخت و جنگ گرم قرار گرفتهایم، تصریح کرد: امروز دشمن خانه ما را، همان جایی که قرار است ذکر الهی کثرت پیدا کند و آیه تطهیر نازل شود، جایی که قرار است عشق متولد و معرفت تولید شود، را هدف قرار داده است. نه با موشک بلکه با گوشی موبایل و فضای مجازی جنگ نرم به راه انداخته است.
وی تصریح کرد: روزی مادران به پیشانی پسرهای خود پیشانیبند میبستند و به جبهه جنگ میفرستادند؛ امروز هوشیاری و فعالیت خانوادگی اقتضای مواجهه هوشمندانه خانواده در جنگ نرم است و محور و فرمانده این جنگ مادران هستند.
دکتر فرهمندپور افزود: طراحان جریان مقاومت هنوز زنانی هستند که دختر، پسر و خانواده را پاسبانی میکنند؛ هنوز یک عبا است که بتوان در سایه طهارت آن پدر، پسر و شوهر را حفظ کرد. باید در خانهها آیه تطهیر نازل شود و خداوند طهارت معنوی و طهارت میراث اهل بیت(ع) را در خانه ما حفظ کند.
وی با تأکید بر اینکه امروز، روزی است که مادران ما باید خانهها، محلهها و خیابانها شهر و جهان را نجات دهند، تصریح کرد: زنانی که در صف میایستند تا طلاهای خود را تقدیم جبهه مقاومت کنند خوب میدانند که بیش از اینکه جبهه مقاومت به قطعه طلای ما احتیاج داشته باشد، این ما هستیم که نیاز به اثبات پای کار انقلاب بودن، داریم.
دکتر فرهمندپور بیان کرد: اگر نتوانیم عشق و معرفت را تکثیر کنیم و اگر در زمان فداکاری، قدرت همراه کردن کودکانمان را نداشته باشیم؛ اگر روزی که خود را برای جهاد آماده میکنیم قدرت همراه کردن همسر را نداشته باشیم این نبرد لزوماً به پیروزی ختم نخواهد شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصریح اینکه در زمان پیامبر اکرم(ص) همه عشق و جمع کوچک ۵ نفره زیر عبا جمع شده بود، گفت: در آن زمان همه ایمان و معرفت در زیر یک عبا جمع شده بود؛ یک خانواده با محوریت یک زن زیر عبا جمع شده و در هم تنیده شدند.
وی با بیان اینکه خانه، کلید واژه قرآن است، اظهار کرد: پیامبر وقتی به دخترش سلام میکند بر در خانه میایستد و به خانه سلام میکند چون خانه با خانواده شأن و منزلت پیدا میکند.
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: خانواده با همسری که مقاومت میکند و دختری که پای آرمانهای خانواده میماند شکل میگیرد.