کد خبر: 16677| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۲۴ اسفند سال ۱۳۹۹ | ساعت ۱۲:۳۵:۰ | تعداد بازدید: ۱۶۷۳

حجت الاسلام حاج علی اکبری رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در همایش ملی«هوای نو»گفت: در حال حاضر در خوشبینانه‌ترین حالت از ۲۰ درصد ظرفیت ائمه جمعه درامور فرهنگی و تبلیغی کشور استفاده می‌شود.
حجت‌الاسلام حاج علی اکبری رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در همایش ملی هوای نو خطاب به مسئولان کانون‌های فرهنگی و تبلیغی کشور گفت: کانون‌های فرهنگی و تبلیغی باید توانمندی خود را افزایش دهند تا نقش خود را در حوزه هدایتگری به بهترین شکل ایفا کنند.
وی با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری از کانون‌های فرهنگی مساجد ادامه داد: سعی کردیم برنامه‌ای با وجوه مختلف را به منظور برطرف کردن نیازمندی‌های فرهنگی و هنری کشور تبیین و تنظیم کنیم و در این برنامه مبانی، اسناد و ظرفیت‌های سخت و نرم و استفاده از فناوری‌های نو را مدنظر قرار دادیم.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در ادامه بیان کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی فرض بر این است با یک خودسازی جدی نهاد امامت بتواند نقش خود را در مسیر پیش رو و با جهت‌گیری صحیح در اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور که مورد نظر رهبر معظم انقلاب بوده است ایفا کند.
حجت‌الاسلام حاج علی اکبری تصریح کرد: هدف گذاری ما در این رابطه مربوط به سال ۱۴۰۴ است که نهاد امامت در شبکه‌هایی که رهبر معظم انقلاب ترسیم کردند حرکت کند.
وی در رابطه با شرایط نهاد امامت توضیح داد: ما در این رابطه مشاهده کردیم که نهاد امامت با وجود پیوست، فاقد شبکه بوده و به همین دلیل بر اساس یک آرایش قرارگاهی از سطح مرکزی شروع کردیم و این مورد را به شهرستان‌ها گسترش دادیم.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در رابطه با راهکارهای های تحقق این هدف بیان داشت: ما برای تحقق این هدف و در این مسیر به سمت سازماندهی قرارگاه‌های شهرستان حرکت کردیم و معتقدیم که باید راهیابی و رهبری در بافت شهری به امام جماعت در محل متصل شود و تمام جهت‌گیری‌های ما در حوزه تربیت و سازماندهی اجتماعی معطوف به پایگاه اصلی یعنی مساجد باشد و اگر این برنامه اجرا شود قطعاً کامیاب خواهد شد.
وی افزود: در این شبکه آنچه به عنوان اصل مطرح است گفتمان ناب انقلاب اسلامی است که باید در شبکه امامت جریان یابد تا به اهداف عالیه خود دست پیدا کند.
حجت‌الاسلام حاج علی اکبری ادامه داد: شبکه امامت کاملاً مسجد محور سازماندهی می‌شود و مساجد باید احیاگر حوزه فرهنگ باشند.
وی در رابطه نقش ائمه جمعه در این شبکه اظهار داشت: همکاری ائمه جمعه با نهادهای فرهنگی کاملاً در شبکه امامت مشخص و تعریف شده است اما در حال حاضر در خوشبینانه‌ترین حالت در حال استفاده از ۲۰ درصد ظرفیت ائمه جمعه در امور فرهنگی و تبلیغی کشور هستیم.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در این باره خاطرنشان کرد: باید در این راه تمامی ظرفیت‌های ائمه جمعه را در خدمت امور فرهنگی و تبلیغی قرار داده و زیرساخت‌های لازم برای توسعه این شبکه و شبکه امامت را در کشور فراهم کنیم.

منبع:مهر

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7