در سفر دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به استان البرز، تفاهمنامه ایجاد و راهاندازی کارخانه نوآوری میان معاونت علمی و فناوری رییسجمهوری، استانداری البرز و شهرداری کرج امضا شد.
این تفاهمنامه با هدف جذب شتابدهندهها، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان در محل تخصیص داده شده توسط شهرداری کرج به کارخانه نوآوری منعقد شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، با اشاره به ظرفیت استان البرز برای رونق زیستبوم نوآوری و کسب و کارها دانشبنیان به ویژه در حوزه فناوریهای دارویی و زیستی گفت: استان البرز قطب فناوریها و نوآوریهای دارویی و زیست فناوری است؛ توانمندی های بسیار خوبی در حوزه دارو و مواد اولیه دارویی وجود دارد و به کمک شرکت های دانش بنیان و استارتاپ هایی که به تازگی شکل می گیرند، پیشرفت های قابل توجهی را تجربه می کند.
دکتر ستاری از راهاندازی شتابدهندهها و مراکز نوآوری در استان البرز با هدف رونق زیستبوم فناوری و نوآوری گفت و ادامه داد: شتابدهندههایی که صبح امروز در استان البرز افتتاح شد، کمک میکند ظرفیتهای بالقوه استان البرز در حوزه دارویی، زیستفناوری، فناوری اطلاعات و ارتباطات شکوفا شود.
رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان، احداث کارخانه نوآوری البرز را گامی در مسیر تکامل زیستبوم نوآوری استان البرز دانست وگفت: در حوزه رونق شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها باید گام های جدی تری برداریم و این کار به کمک این کارخانه نوآوری امکان پذیر است.
دکتر ستاری ادامه داد: آمادگی داریم تا همه حمایت ها را انجام دهیم که در تاریخ معین شده، به بهره برداری برسد. این کارخانه یک بستر مناسب برای جذب و شکوفایی نوآوری سرمایه های انسانی استان البرز است و به محلی برای خلق ارزش افزوده و رونق اشتغال فناورانه بدل می شود.
رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه همه زمینهها برای تکمیل زیست بوم نوآوری استان البرز فراهم است ، ادامه داد: صندوق پژوهش و فناوری استان هم با همکاری و مشارکت بخش های استان در حال شکل گیری است؛ زیست بوم استان به مدد همدلی و همفکری همه بخش های استانی شکل می گیرد و امیدوارم به راه افتادن کارخانه نوآوری البرز موجب تحول استان و یاری گر توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور شود.
همکاری برای رونق کسب و کارهای دانش بنیان و استارتاپی
عزیزالله شهبازی استاندار البرز نیز در این نشست به حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: با توجه به این که مهاجرت به استان البرز رو به افزایش است باید به کمک استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان اشتغال ایجاد کنیم و در همین راستا، ایجاد کارخانه نوآوری البرز و استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان کمک کار ما هستند. برای این منظور صندوق پژوهش و فناوری استان با 10 میلیارد تومان سرمایه اولیه در حال ثبت است.
وی افزود: کارخانه نوآوری البرز اقدامی است که با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دیگر بخش های استان، کسب و کارهای دانش بنیان و استارتاپی البرزی را رونق میبخشد.
بر اساس این گزارش، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ضمن بازدید از چند شرکت دانشبنیان و فناوری مستقر در استان تهران و البرز، شتابدهندههای «ماد» و آزمایشگاه نوآوری باز مپنا را در استان البرز افتتاح کرد تا زمینه فعالیت کسب و کارهای دانشبنیان و استارتاپهای این استان به ویژه در حوزه دارو، فناوری اطلاعات و ارتباطات گسترش پیدا کند.
|