|
کد خبر:5253 تاریخ انتشار: جـمـعــه ، 8 شهریور سال 1398 ساعت 10:18:0
|
روند توسعه زیرساخت های حوزه فرهنگ و هنر شتاب گرفته است |
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: روند توسعه در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، علمی و حوزه های فرهنگی و هنری شتابنده شده است. |
دکتر سید عباس صالحی روز پنجشنبه در آیینی که به مناسبت بهره برداری از سه فرهنگسرا در ماهشهر با حضور هنرمندان این شهرستان برگزار شد، گفت: ایران در طول تاریخ تمدن و فرهنگ خود با فرهنگ و هنر تعریف می شود، اقلیم خوزستان از کهن بوم تاکنون در سیر تاریخی خود با علم و فرهنگ عجین بوده و قرن های متوالی خود را با این عناوین تعریف کرده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: کتاب تاریخ ایران چه در دوره های باستانی و چه در دوره های پس از اسلام با فرهنگ، هنر و دانش ترکیب شده است و با این نگاه جایگاه حوزه فرهنگ و هنر جایگاهی است که با هویت ایران اسلامی عجین است و ایران را بدون فرهنگ و هنر نمی توان شناخت و معرفی کرد چرا که قلب ایران با فرهنگ و هنر می تپد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع زیرساخت ها را یکی از رویکردهای مهم دولت دانست و بیان کرد: با وجود تحریم های اقتصادی و تاثیر آن بر کند شدن پروژه ها همه توجه دولت یازدهم و دوازدهم به توسعه زیرساخت های مختلف اقتصادی، اجتماعی، علمی و... قابل توجه بوده است.
وی با تشریح برخی اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ۲ سال اخیر گفت: در سال ۹۲ تعداد سینماهای کشور ۲۴۷ سینما بود در حالی که در سال ۹۸ تعداد سینماها به ۵۵۰ سینما رسید و امیدواریم مسیر گسترش زیر ساخت های سینمایی خود را افزایش دهیم.
وی افزود: در سال ۹۲ در کل کشور ۲ هزار و ۸۴۱ کتابخانه داشتیم و این تعداد در سال گذشته به سه هزار و ۴۴۵ کتابخانه رسید و تا پایان هفته دولت نیز ۴۰ کتابخانه به آن اضافه می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به بحث عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه امکانات بیان کرد: در این حوزه آمارها و گزارش ها کاملا با این نگاه همراه است و در دوره های مختلف نظام اسلامی به طور ویژه در این دولت، اهتمام خاصی بوده تا فضای کشور به طور عام از برخورداری های بهتری بهره مند شود و تلاش شده اتفاقاتی بیفتد که شعار « همه ایران تهران نیست» را به واقعیت نزدیک تر نشان دهد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به رویدادهای کشور در حوزه فرهنگ و هنر بیان کرد: تنوع و تکثر برنامه ها در این رویدادها زیاد است و در کل ۱۶ هزار برنامه انجام شده که از جمله آنها می توان به یک هزار و ۶۲۰ فعالیت ترویجی کتاب، یک هزار و ۶۹۲ فعالیت شعری و... اشاره کرد.
دکتر صالحی با تاکید بر اینکه برنامه های فرهنگی و هنری نباید تنها مختص تهران باشد گفت: امسال در کل کشور ۳۸ هزار برنامه در حوزه هنری، سه هزار برنامه در حوزه تجسمی، ۲۰ هزار تئاتر و ۱۰ هزار برنامه مختلف در سینماهای کشور، تولید یک هزار و ۵۰۰ فیلم کوتاه، هفت هزار و ۹۰۰ فعالیت قرآنی، ۴۰۸ نمایشگاه، برگزار شد.
منبع: مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی |