حجت الاسلام سید مهدی خاموشی روز دوشنبه در مراسم پایانی شانزدهمین نشست کشوری مدیران مدارس صدرا در مشهد افزود: ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و از وظایف مهم آموزشی کشور است.
وی اظهار داشت: درباره لزوم توجه جدی به تبلیغ و تربیت دینی احادیث و روایات فراوان داریم و اگر این دو اهمیت نداشت واقعه کربلا رخ نمی داد.
وی گفت: اکنون نیز تربیت اسلامی جبهه مقاومت مانع تحقق اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی شده است لذا باید انسان هایی برای دفاع از جغرافیای فکری اهل بیت (ع) تربیت کنیم، تربیت دینی انسان های با انگیزه پرورش می دهد.
حجت الاسلام خاموشی افزود: تبلیغ و تربیت دینی راه انبیا و اولیا و سوق دادن انگیزه ها به سوی الهی شدن است که باید در نظام آموزشی در نظر گرفته شود.
وی اظهار داشت: یکی از خصوصیات انقلاب اسلامی تبلور در سایه معارف اسلامی است و مهد رهبران انقلاب اسلامی معارف اسلامی بوده است.
وی گفت: در نظام تعلیم و تربیت الهی تکیه بر نیروی های ولایی، انقلابی، دانش محور و منتظر فرمان ولی فقیه ضروری است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور افزود: رشته معارف در مدارس صدرا از رشته های رسمی آموزش و پرورش است که توالی رشته علوم انسانی دارد البته در آن عربی بیشتری تدریس می شود و سایر دروس این مدارس را نیز تاریخ اسلام، احکام، اخلاق، قرآن، فقه و فلسفه و حکمت تشکیل می دهند که این دروس پیش نیاز درس های ۲ سال اول ورود به حوزه های علمیه نیز محسوب می شوند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۱۶۰ مدرسه صدرا در استان های مختلف راه اندازی شده که ظرفیت شهرها و استان های کشور در این زمینه بیش از این است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور نیز در این همایش گفت: ما در جنگ تمام عیار با دشمنان و بد خواهان انقلاب اسلامی هستیم و جراحت هایی نیز بر پیکره فرهنگ ما وارد آمده که برای اهل فرهنگ بیشتر محسوس است.
حجت الاسلام محمد قمی افزود: باید آرایش جنگی گرفت و گام دوم نیز ادامه گام اول است که پیچیدگی های بیشتری دارد اما باید توجه داشت که تجربه و داشته های ما نیز بیشتر شده است.
وی اظهار داشت: الگوی تمدن اسلامی یک شعار نیست و می خواهیم یک هویت و یک سلوک دیگر بر پایه داشته های اسلامی ایرانی بسازیم که اگر کاملا اجرایی شود مسیر اخلاقی بشر متعالی می گردد.
وی گفت: ما تلاش داریم بر پایه تعالیم انسان ساز اسلام بنیان خانواده ها را محکم کنیم و تلاش می کنیم در مدارس صدرا یک فرهنگ مشترک برای تعالی زندگی انسان ها ارائه دهیم.
حجت الاسلام قمی افزود: مهمترین سرمایه ما در این مدارس دانش آموزانی هستند که از سراسر کشور به این مدارس جذب می شوند و چون به احساس مسئولیت مدیران این مدارس اطمینان دارم، آینده خوبی را برای این مدارس متصور هستم.
وی اظهار داشت: لازم است برای معرفی ظرفیت های مدارس صدرا تبلیغ بیشتری از طریق رسانه های گروهی انجام شود و اگر ظرفیت های این مدارس به مسئولان، مردم و خیرین معرفی شود سرمایه گذاری های لازم نیز انجام می گردد.
رونمایی از چهار جلد کتاب آموزشی برای مدیران مدارس صدرا
در این مراسم همچنین از چهار جلد کتاب آموزشی ویژه مدیران مدارس صدرا رو نمایی شد.
مدیر روابط عمومی سازمان مدارس صدرا در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: مطالب این کتاب ها با عنوان " اردو ماجرای من است" کارکرد های آموزشی اردو را برای مربیان و مدیران مدارس صدرا تبیین می کند که با اهتمام جمعی از کارشناسان آموزشی تالیف و منتشر شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۵۹ شعبه مدارس صدرا وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در مقاطع ابتدایی و متوسطه با بیش از ۱۲ هزار دانش آموز در کشور فعالیت دارند که از این تعداد ۵۵ درصد پسرانه و بقیه دخترانه هستند.
منبع: ایرنا
|