او ادامه داد: فلسفه وجودی سیستم آموزش و پرورش خدمت به دانش آموزان و پیاده سازی اهداف سند تحول بنیادین است، در همین راستا شعار اصلی ما دانش آموز محوری، دانشآموز باوری و دانش آموز یاوری ست.
حسینی برگزاری این اردوها و همچنین رقابتهای علمی، دینی و فرهنگی، آموزشی، پرورشی و ... را جریانات مهم در راستای تحقق تربیت تمام ساحتی دانست و افزود: به طور ویژه اردوی دانش آموزان پیشتاز، حرکتی بزرگ در جهت دوری از نظام تعلیم و تربیت آموزش زده و نمره گراست.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: اردوهای دانش آموزی نقش مهمی در راستای تحقق آموزههای اصلی یادگیری یعنی دانستن برای زیستن و زیستن برای بهتر زیستن و همچنین دوری از حافظه گرایی و نمره گرایی که امروز به آفت آموزش و پرورش تبدیل شده اند دارند.
وی افزود: امروز باید دانش آموزانی خودباور و توانمند و تاب آور و پاسدار طبیعت، علاقهمند به مهارت آموزی و دارای روحیه نشاط اجتماعی داشته باشیم که به خودکنترلی برسند و این اردوها بهترین مامن برای پیاده سازی آموزههای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و رسیدن به اهداف مدنظر است، ضمن این که باور داریم برگزاری گردهماییهای دانش آموزی از این دست، موقعیتهای جدید یادگیری را برای دانش آموزان فراهم میکند.
حسینی با بیان اینگه برگزاری این اردوها بزرگترین نقش را در افزایش سرمایه اجتماعی دانش آموزان دارند تصریح کرد: دانش آموزانی که با یادگیری مهارت ارتباط با دیگران، اعتماد به خود و دیگران و محیط و دانش آموزی که قدرت فعالیتهای گروهی را دارد قطعا در مسیر رسیدن به حیات طیبه گام برخواهد داشت.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: اردوی دانش آموزان پیشتاز بهترین نشان از تحقق شعار راهبردی هر دانشآموز یک نقش و یک تشکل است و معبری اساسی برای تحقق آموزههای سند تحول بنیادین است که به کنش آموزی دانش آموزان تاکید دارد.
منبع: پانا
|