کد خبر:28322   تاریخ انتشار: دوشـنـبه ، 28 مهر سال 1404 ساعت 11:59:0

باید از موفقیت‌های ملی برای ارتقای تاب‌آوری اجتماعی بهره ببریم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یکصد و‌ بیستمین جلسه شورای هنر که امروز، دوشنبه ۲۸ مهرماه، با حضور اعضا و سایر مسئولان مربوط برگزار شد عنوان کرد: باید از موفقیت‌های ملی برای ارتقای تاب‌آوری اجتماعی بهره ببریم.


سیدعباس صالحی در این جلسه گفت: باید امکانی برای مرور کردن موفقیت‌های ملی داشته باشیم؛ موفقیت‌های ملیِ قابل توجهی در حوزه‌های مختلف اعم از ورزش، هنر، علم و... خودنمایی می‌کنند و لازم است از این حوزه‌ها برای ارتقای تاب‌آوری اجتماعی بهره ببریم.
 
وی افزود: باید از این موارد به عنوان یکی از ویژگی‌هایی که می‌تواند تاب‌آوری ملی را افزایش دهد استفاده کنیم.

بیان مسائل و موضوعات مرتبط با هنر، بررسی پیشنهاد فرهنگستان هنر درباره «موسسه هنری صبا»،‌ ارائه گزارش کارگروه اصلاح سند موسیقی، پیشنهاد تغییر ماده ۲۷ ضوابط و مقررات تأسیس مراکز، موسسات، کانون‌ها و انجمن‌های فرهنگی و هنری و نظارت بر فعالیت آن‌ها و نقش فعالیت‌های هنری در افزایش تاب آوری‌های اجتماعی در این جلسه مورد بحث‌ و‌ بررسی قرار گرفت و اعضای حاضر درباره آن‌ به بحث و‌ تبادل نظر پرداختند.