کد خبر:27416   تاریخ انتشار: یـک شنبه ، 28 اردیبهشت سال 1404 ساعت 16:24:0

ستاد خانواده و زنان کارنامه ۳ دوره خدمت شهید رئیسی در حوزه زنان و خانواده را بررسی کرد

با عنوان " روایت مردمی سازی و مدیریت جهادی شهید رئیسی با تأکید بر حوزه زنان و خانواده" با مشارکت ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان بسیج جامعه زنان کشور روز پنجشنبه 25/2/1404 از ساعت ۹ تا ۱۲ در محل دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد.


به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، نشست "روایت مردمی‌سازی و مدیریت جهادی شهید رئیسی با تأکید بر حوزه زنان و خانواده" با مشارکت ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان بسیج جامعه زنان کشور روز پنجشنبه 25/2/1404 از ساعت ۹ تا ۱۲ در محل دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد.
در این نشست، سید احمد عبودتیان دستیار ویژه رئیس جمهور شهید در امر مردمی‌سازی دولت و محمد هانی ایرانمنش عضو حقیقی شورای عالی جهاد سازندگی سخنرانی کردند. خانم شریعت نژاد، مشاور و دستیار مردمی‌سازی زن و خانواده معاونت زنان و خانواده دولت شهید رئیسی دبیر این نشست بود.
دکتر رویا حیدرزاده مسئول بسیج جامعه زنان کشور به عنوان میزبان برگزاری نشست، ضمن خوش‌آمدگویی به شرکت‌کنندگان، بر ضرورت اهتمام به شناخت و معرفی خدمات شهید رئیسی و نیز اهمیت توجه به حوزه زنان و خانواده در این عرصه و جهاد تبیین و مواجهه مؤثر با جنگ شناختی دشمن تأکید کرد.
در ادامه دکتر فهیمه فرهمندپور، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان، ضمن ارائه گزارشی از فرایند برگزاری کنگره بین‌المللی شهید رئیسی توسط دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به برگزاری نشست‌های فرعی توسط ستادهای پنج­گانه از جمله ستاد خانواده و زنان پرداخت.
فرهمندپور با اشاره به اهمیت موضوع خانواده و زنان، تأکید کرد: ستاد خانواده و زنان با طراحی و برگزاری 8 نشست، دیدگاه‌ها، دستاوردها و کارنامه سه دوره خدمت شهید رئیسی در آستان قدس رضوی، قوه قضاییه و ریاست جمهوری را در حوزه زنان و خانواده مورد بحث و بررسی کارشناسان قرار داده است.
سید احمد عبودتیان، دستیار ویژه شهید رئیسی در امور مردمی‌سازی، در سخنان خود به ارتباط عمیق و صمیمانه شهید رئیسی با مردم اشاره کرد و گفت: «شهید رئیسی مردم را خلیفه خدا می‌دانست و همواره با تمام توان برای حل مشکلات آنان تلاش می‌کرد. حتی در شرایط سخت، کوچک‌ترین مسائل مردم را پیگیری می‌کرد و با وجود مسئولیت‌های سنگین، همیشه در کنار مردم بود.»
وی افزود که ایجاد ساختارهایی مانند اتاق‌های حل مسئله و دستیاران ویژه مردمی، زمینه‌ساز حضور فعال جوانان و نیروهای مردمی در مدیریت کشور شد و این رویکرد باعث نهادینه شدن حکمرانی مردمی در کشور شد. عبودتیان همچنین به اهمیت حمایت از نسل جوان و ایجاد فرصت برای حضور آنان در ساختارهای مدیریتی اشاره کرد و تأکید کرد که شهید رئیسی به جوانان میدان داد تا بتوانند با آزمون و خطا تجربه کسب کنند و در مسیر خدمت به مردم گام بردارند.
محمدهانی ایرانمنش، دیگر سخنران این نشست، با تأکید بر سه‌گانه عقلانیت، معنویت و عدالت به عنوان اصول بنیادین حکمرانی شهید رئیسی اظهار داشت: «مکتب امام خمینی (ره) بر پایه این سه عنصر استوار است و شهید رئیسی توانست این سه را در حکمرانی خود به هم پیوند دهد که باعث نزدیکی مردم به نظام شد.»
وی همچنین، مفهوم «امت‌های پیشران» را نیز مطرح و بیان کرد: «امت‌های پیشران، گروه‌های پیشرو اجتماعی هستند که می‌توانند مردم را به حضور گسترده‌تر در مدیریت کشور دعوت کنند و بانوان پیشران یکی از مهم‌ترین این گروه‌ها هستند.»
ایرانمنش همچنین به نقش کلیدی زنان در فرآیند مردمی‌سازی اشاره کرد و گفت: «شهید رئیسی به حضور واقعی و میدانی زنان باور داشت و معتقد بود زنان باید دوشادوش مردان در عرصه‌های اجتماعی حضور فعال داشته باشند.»
در پایان دکتر فرهمندپور با جمع‌بندی مطالب مطروحه، بر نقش‌آفرینی محوری خانواده در تحقق تمدن نوین اسلامی و محوریت زنان در ارتقاء عاملیت و جهت‌گیری تمدنی خانواده طراز تأکید کرد. وی با ذکر خاطره‌ای از رئیس جمهور شهید و تأکید ایشان بر اینکه، «زنان ما شایسته بهترین‌ها هستند» ابراز امیدواری کرد که مجموعه نظام جمهوری اسلامی و کنشگران مردمی، در مسیر تحقق بهترین‌ها برای زنان این سرزمین موفق شوند.