به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر هَوال در ابتدای این ملاقات، ضمن خوشامدگویی به استاد خسروپناه و هیئت همراه، نسبت به تعامل علم و فرهنگ بین ایران و اقلیم کردستان عراق ابراز علاقه کرد. وی با تاکید بر ضرورت همافزایی و نزدیکی هرچه بیشتر، افزود: باید در کنار هم باشیم؛ هرچه به هم نزدیکتر باشیم، هم امنیت و هم اقتصادمان بیشتر رشد خواهد کرد. باید ملتها در کنار هم باشند و ارتباط را با هم بسازیم. استاندار سلیمانیه همچنین به ثبت این شهر به عنوان "شهر ادبی" در یونسکو اشاره کرد.
در ادامه، حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، به معرفی شورای عالی انقلاب فرهنگی و نقش آن در ساختار حکمرانی علم و فرهنگ ایران پرداخت. وی توضیح داد که این شورا، در کنار سایر نهادهای عالی تصمیمگیری که با حضور مقامات ارشد و تحت نظارت رهبر معظم انقلاب فعالیت میکنند، یکی از قدیمیترین و کلیدیترین مراکز سیاستگذاری در جمهوری اسلامی ایران به شمار میرود.
وی مأموریت اصلی این شورا را در حوزههای علم، فناوری و مسائل اجتماعی عنوان کرد و افزود: اسناد بالادستی علم و فناوری و فرهنگی در این شورا تصمیمگیری میشود. دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصویب اسنادی چون سند هوش مصنوعی، سند فناوری کوانتوم، سند مواد پیشرفته، نقشه مهندسی علمی کشور و همچنین اسناد فرهنگی و هنری نظیر سند تئاتر، سند موسیقی، سند سینما و سند صنایع دستی را از جمله اقدامات و مصوبات این شورا برشمرد.
استاد خسروپناه با تحسین ذوق هنری استاندار سلیمانیه و اشاره به آثار هنری و صنایع دستی موجود در محل استانداری، اظهار داشت: با دیدن محل کار شما که مملو از صنایع دستی و انواع هنرها میباشد، لذت بردم و از ذوق هنری شما خوشحال شدم. وی با تاکید بر اولویت توسعه روابط با کشورهای همسایه، گفت: "اولویت این است که با کشور همسایه رابطه داشته باشیم و بیشتر به هم کمک کنیم؛ این دومین بار است که به اقلیم سفر میکنم و در هر دو مرتبه، فضای اینجا را بسیار نزدیک و آشنا یافتهام. در پایان این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه از صنایع دستی و آثار هنری موجود در استانداری سلیمانیه بازدید به عمل آورد.
|