حجت الاسلام مصطفی رستمی روز یکشنبه در نشست خبری همایش بین المللی دیپلماسی مقاومت و در آستانه سالگرد شهدای خدمت، به ارائه برنامههای اجلاسیه دیپلماسی مقاومت پرداخت و اظهار داشت: در حادثه شهادت شهدای خدمت خسارت بزرگی دیدیم چراکه این اشخاص در الگوی حکمرانی شاخص بودند. شخصیت هایی که به دلیل شایستگی های فراوان به عنوان الگو قابل معرفی به مدیران و نسل آینده معرفی هستند.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری یادآور شد: پیروزی انقلاب اسلامی پاسخی به فساد رژیم منحوس پهلوی بود و مقاومت هم پاسخی به اشغالگری های رژیم صهیونیستی و غرب است از این رو دشمنان انقلاب و نظام همواره مترصد کوچکترین ضربه به ملت هستند.
حجت الاسلام رستمی گفت: مظلومیتی که در فلسطین رخ داده تمام آزادگان را متوجه اسلام و قرآن کرده است. در این فضا مسئولیت تک تک عالمان دینی بزرگ است که دشمن و دوست را بشناسانند و از نگاههای تفرقهآمیز پرهیز کنند.
وی اضافه کرد که مساله فلسطین مساله مقاومت است و امروز با تفکراتی مواجه هستیم که به ظاهر توجه به تمایلات فردی و آزادیهای انسانی و حقوق بشر را فریاد میزنند اما در عمل، نمایشگاه روشنی همانند جنایات غزه را ایجاد می کنند که در واقع پایان مسیر نظام لیبرال دموکراسی و مکاتب بشری و مناسبات غلط نظامهای روشنفکرانه را نشان می دهد.
رئیس شورایعالی اجلاسیه بینالمللی مجاهدان در غربت گفت: وزیر خارجه مجاهد شهید امیر عبداللهیان در دولت شهید آیتالله رئیسی در زمان حیاتش تلاش کرد تا دیپلماسی رسمی را برای حمایت از مظلومیان فلسطین فعال کند اما بسیاری از نهادهای بین المللی که در این حوزه مسئولیت دارند به رسالت خود عمل نکردند و نهادهای مردمی حتی در دانشگاههای اروپایی و آمریکایی و فضاهای عمومی این بار دیپلماسی عمومی را به دوش گرفتند.
حجت الاسلام رستمی ادامه داد: البته امروز جا دارد به مجاهدان عرصه دیپلماسی، وزیر امور خارجه پرتلاش عباس عراقچی و تیم ارزشمند آن خداقوت گفت که علاوه بر پیگیری منافع جمهوری اسلامی در فضای مذاکرات نسبت به تمام مسائل منطقه حساسیت دارند.
وی اضافه کرد: سفر اخیر این تیم به هند و پاکستان برای جلوگیری از جنگ افروزی جنگ افروزان در منطقه آن هم در کنار فعالیتهای دیگر و همچنین دفاع از منافع کشور در مذاکرات یکی از موضوعاتی است که امروز وزیر امور خارجه پیگیری می کنند که همین موضوع حمایت از مقاومت و دیپلماسی مقاومت را نشان می دهد.
رئیس این اجلاسیه بیان داشت: شهید امیر عبداللهیان وزیر خارجه مقاومت بود تعبیری که بسیاری از رهبران مقاومت و رهبران دنیا اشاره میکردند و او را وزیر خارجه مقاومت میدانند.
حجت الاسلام رستمی گفت: به همین منظور این اجلاسیه ۲۷ اردیبهشتماه با حضور نخبگان، پژوهشگران و اندیشمندان در دانشگاه تهران برگزار می شود و دارای ۶ نشست مختلف همراه با پنج سخنران است.
وی ادامه داد: همچنین ۲۸ اردیبهشتماه نیز همایش بزرگ دیپلماسی مقاومت به منظور پاسداشت ۲ شهید والامقام شهیدان رئیسی و امیرعبداللهیان با حضور خانواده معظم شهیدان، رئیسجمهور، رئیس قوه قضائیه، اعضای هیات دولت و شخصیتهای کشوری در سالن اجلاس سران برگزار می شود تا نمادی برای این عزیزان که در عرصه مقاومت حضوری پررنگ داشتند، باشد.
رئیس شورایعالی اجلاسیه بینالمللی مجاهدان در غربت این را هم اضافه کرد که ۲۹ اردیبهشتماه هم با حضور میهمانان بینالمللی در همه دانشگاههای تهران برنامههای ویژهای مرتبط با موضوع غزه و فلسطین برگزار میشود چراکه رویکرد شهدا نسبت به مساله اصلی جهان اسلام و توجه به مردم مظلوم فلسطین بود.
وی به برگزاری جلسات الگوی حکمرانی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: افتتاحیه همایش شهید رئیسی به عنوان الگوی حکمرانی تراز، ۳۱ اردیبهشتماه در مشهد مقدس و اختتامیه آن در سوم خرداد در سالن همایشهای صداوسیما در تهران برگزار می شود.
حجت الاسلام رستمی به تلاش های شهید رئیسی در قامت رئیس جمهور و حامی ملت مظلوم فلسطین در عرصه های بین المللی اشاره کرد و گفت: در آستانه سالگرد شهدای خدمت هستیم و این مناسبت، فرصتی را برای بازخوانی موضوع دیپلماسی مقاومت فراهممی کند.
وی با تشریح ظرفیت بالای برنامه اجلاسیه مجاهدان در غربت که در قالب همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت برگزار میشود، اظهار داشت: این رویداد فرصتی مناسبی برای همافزایی مجموعه برنامههای اولین سالگرد گرامیداشت شهدای خدمت است که از ظرفیت برنامههای این اجلاسیه و سایر تشکلهای توانمند مردمی میتوان بهرهمند شد.
رئیس عالی اجلاسیه بینالمللی مجاهدان در غربت بر ضرورت تجلیل و گسترش دیپلماسی مقاومت تاکید کرد و گسترش اندیشهها و دستاوردهای شهید رئیسی و تقویت جبهه مقاومت از دیدگاه شهدای خدمت را حائز اهمیت دانست.
سعید اوحدی رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت پیش تر در نشست کمیته های تخصصی ستاد بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت گفته بود که بزرگداشتهای مردمی شهدای خدمت از ۲۵ اردیبهشت در میدان امام حسین (ع) آغاز و مراسم مشابهی نیز همزمان در شهرستان ها و مراکز استان ها در نظر گرفته شده که با حضور و مشارکت مردم برگزار می شود.
به گزارش ایرنا؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور ۳۰ فروردین ماه امسال در حکمی با گرامیداشت یاد و خاطره رئیسجمهور فقید، شهید رئیسی و همراهان گرانقدرشان در پرواز اردیبهشت، اوحدی را به عنوان رئیس ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت منصوب کرد و از وی خواست تا با مشارکت و همافزایی تمام دستگاههای دولتی، نهادهای کشوری و لشکری و با بهرهگیری از ظرفیت مجموعههای غیردولتی و مردمی نسبت به برنامهریزی و اتخاذ تدابیر لازم در راستای برگزاری هرچه باشکوهتر این مراسم اهتمام حداکثری داشته باشد و این دستگاهها و نهادهای دولتی را هم مکلف به همکاری کرد.
همچنین پزشکیان پنجم دی ماه ۱۴۰۳ اساسنامه بنیاد بینالمللی شهید رئیسی مصوب جلسه ۹۰۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد.
رئیس جمهور همچنین ۶ اردیبهشت ماه امسال در آستانه سالگرد شهدای خدمت با حضور در منزل مادر شهید آیتالله رئیسی، از وی عیادت و ضمن ابراز احترام به شهید جمهور، از مقام والای مادر بزرگوار وی که فرزندی مجاهد و خادم ملت را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، تجلیل کرد.
آیتالله سیدابراهیم رئیسی خادمالرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و به همراه تمام همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل آمد.
حجتالاسلام سیدمحمدعلی آلهاشم نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور، امیر سرتیپ دوم خلبان سید طاهر مصطفوی، امیر سرتیپ دوم خلبان محسن دریانوش و سرهنگ دوم بهروز قدیمی از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهوری بودند.
|