به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در ابتدای این نشست، دکتر محسن محمدی الموتی، معاون هماهنگکننده نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جامع امام حسین(ع) و دبیر علمی نشست، با تأکید بر اهمیت مرحله دولتسازی در فرآیند شکلگیری تمدن نوین اسلامی، دوره کوتاه مسئولیت شهید رئیسی را نمونهای از تلاش برای تحقق دولت اسلامی و ارائه الگویی از مدیریت ولایی دانست که در جهت عملیاتیکردن اهداف نظام اسلامی گام برداشت و زمینهساز ایجاد جامعه اسلامی بود.
در ادامه، دکتر سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم، به تبیین ابعاد شخصیتی و مدیریتی آیتالله رئیسی پرداخت و با اشاره به مشی مدیریتی ایشان، بر نسبت آن با اهداف و مبانی انقلاب اسلامی تأکید کرد. وی ولایتپذیری و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را از ویژگیهای برجسته شهید رئیسی برشمرد و افزود: ایشان تأکید داشتند دولت باید نهتنها دستورات صریح رهبر معظم انقلاب، بلکه اشارات و مضامین نهفته در اندیشه ایشان را نیز با دقت دنبال و اجرایی کند.
خلجی با اشاره به تلاشهای بیوقفه شهید رئیسی در حل مشکلات کشور، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند اگر دولت آقای رئیسی ادامه پیدا میکرد، بسیاری از مشکلات کشور حل میشد.
وی همچنین افزود: مشی مدیریتی شهید رئیسی مبتنی بر ترجیح منافع نظام بر هر امر دیگری بود. ایشان با وجود انواع جفاها و بیانصافیها برای حفظ انسجام ملی سکوت میکردند و حتی به اطرافیان اجازه پاسخگویی نمیدادند.
خلجی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در طول مدت مسئولیت شهید رئیسی، رهبر معظم انقلاب بیش از ۶۰ تعبیر توصیفی در تمجید از شخصیت و دولت ایشان بیان فرمودند.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم در پایان با اشاره به شرایط دشوار آغاز به کار دولت شهید رئیسی از جمله بحران کرونا، رشد اقتصادی صفر و فتنه ۱۴۰۱ گفت: با مدیریت آیتالله رئیسی، کشور توانست از بسیاری از بحرانها عبور کند و شاخصهای اقتصادی روندی رو به رشد پیدا کردند.
|