به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، وی در این گفتوگو، شورای عالی انقلاب فرهنگی را یکی از مهمترین نهادهای سیاستگذار در عرصه علم و فرهنگ خواند و به سابقه درخشان این شورا در چند دهه پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد.
دکتر نگاهداری تصریح کرد که این شورا سیاستگذاریها و اسناد ملی مؤثری را در حوزههای علم، فناوری، فرهنگ و آموزش و پرورش در سالهای گذشته به تصویب رسانده است.
به گفته رئیس مرکز پژوهشهای مجلس، مجموعه سیاستگذاری و قانونگذاری با هم اجزای یک زیستبوم را در عرصه علم و فرهنگ تشکیل میدهند؛ جایی که مجلس شورای اسلامی به عنوان یک نهاد قانونگذار و شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یک نهاد سیاستگذار، نقشآفرین و مؤثر هستند.
وی تاکید کرد که اگر بتوان این اجزای زیستبوم را به طور همافزا و در ارتباط با یکدیگر تعریف و طراحی کرد و نقشآفرینی هر یک را در جای مناسب خودش استفاده نمود، مطمئناً میتواند در ارتقای کیفیت حکمرانی کشور در عرصههای علم و فرهنگ مؤثر باشد. وی رابطه مطلوب را یک رابطه طولی دانست و توضیح داد که در این نوع تعامل، مجلس شورای اسلامی در راستای سیاستهای کلانی که شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب میرساند، قوانین مورد نیاز را تصویب میکند.
|