به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این جلسه، دکتر مجمع به معرفی مهارتهای مختلف موردنیاز زندگی و زیرشاخههای مرتبط با آن پرداخت و بیان کرد که هر فرد میتواند با ثبت و بهروزرسانی سالانه دادههای مرتبط با اطلاعات شخصی نظیر سلامت، علایق، باورهای فکری و اعتقادی، به شناسنامهای جامع و هویتبخش دست یابد. این شناسنامه میتواند بهعنوان دفترچه راهنما برای فرد و ابزاری کاربردی برای حاکمیت بهمنظور استفاده بهینه از ظرفیتهای افراد جامعه مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر مجمع پیشنهاد داد که این طرح میتواند با الزام کارمندان دولت و خانوادههای ایشان – که جمعیتی حدود 12 میلیون نفر را تشکیل میدهند – بهعنوان گام نخست اجرایی شود. از مزایای این طرح، شناخت بهتر دولت از ظرفیتهای جامعه و ارائه خدمات بهینهتر در حوزههای اجتماعی، درمانی و اقتصادی، با رعایت اصول محرمانگی دادهها، عنوان شد.
وی تأکید کرد که با تهیه گزارش کاملی از وضعیت زندگی افراد، میتوان نقاط قوت و ضعف سبک زندگی آنان را شناسایی و راهکارهای مناسب برای اصلاح و ارتقای آن ارائه کرد.
در ادامه، دکتر علی احمدی، دکتر شکرانی و سایر اعضای هیئت اندیشهورزی به ارائه دیدگاهها و نظرات خود پیرامون این موضوع پرداختند.
|