دکتر فهیمه فرهمندپور، رئیس شورای فرهنگی - اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگویی در پاسخ به این سؤال که سیاستگذاران حوزه بانوان چه قدر با دختران دهه ۸۰ و ۹۰ ارتباط داشته، آنها را میشناسند و متناسب با این شناخت برای جامعه بانوان سیاستگذاری میکنند؟ گفت: اصل دغدغه شما را میفهمم و اصل آن را تأیید میکنم اما به حدی که تصور میشود انقطاع و بیخبری اتفاق نیفتاده است و ما و همه همکاران ما در حوزههای مدیریتی، سیاستگذاری و برنامهریزی حتماً ارتباطات خوبی با دختران این دههها داریم اما شاید این ارتباط واقعاً مطلوب و کامل نباشد.
وی تصریح کرد: اصل این دغدغه را میپسندم و میپذیرم ولی واقعیت این است که بیش از آنچه شاید از بیرون تصور شود تلاش کردهایم این ارتباط حفظ شود.
فرهمندپور در واکنش به این مسئله که متأسفانه شاهد هستیم حتی مادران ما هم در برقراری ارتباط صحیح با نوجوانان و جوانان دهه ۷۰ به بعد مشکل دارند، گفت: اشکال ما این است که بر روی تقویت مادران تأکید و کار نکرده و مادران و پدران را برای ارتباط با فرزندان تقویت نکردهایم و در این مسئله ضعف جدی داریم؛ یعنی این بیخبری ما از بچهها نیست بلکه غفلت از ظرفیت خانواده است.
وی تصریح کرد: از «مسائل خانواده» صحبت به میان میآید، در حالی که خانواده مسئله نیست، راهحل است و متأسفانه جامعه را از این راهحل محروم کردهایم. ظرفیت خانوادهها را در مسیر مصالح عمومی که یکی از بندهای سیاستهای خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری هم همین است و میفرمایند خانوادهها، کمک دولت و نظام در پیشبرد اهداف باشند، به کار نبستهایم و حتماً در این قضیه غفلت جدی داریم.
|