بصیرت، کلید مقابله با فتنهها
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه با بیان اینکه جامعه مومن باید با بصیرت و آگاهی در مسیر اهداف انقلاب اسلامی گام بردارد، تاکید کرد: دشمنان با ایجاد تفرقه و درگیری میان مردم به دنبال ضربه زدن به نظام هستند.
وی با اشاره به تفاوت معرفت و جهالت، تصریح کرد: داشتن علم به تنهایی کافی نیست و افراد باید توانایی تشخیص مصداق های درست را نیز داشته باشند.
اهمیت آگاهی در آزمونهای سخت
استاد خسروپناه با اشاره به تاریخ، بیان داشت: بسیاری از انقلابیون با وجود داشتن آگاهی و معرفت، در آزمونهای سخت نتوانستند موفق شوند.
او هشدار داد که دشمنان با هدف قرار دادن نقاط قوت ملت همچون انتخابات، به دنبال ایجاد فتنه هستند.
تقویت بصیرت در جامعه
وی با تاکید بر لزوم تقویت بصیرت در میان جوانان و اقشار مختلف جامعه، استفاده از آموزه های دینی برای تقویت وحدت و انسجام را ضروری دانست.
توجه به نیاز نیازمندان
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به حوادث سال 88 و وضعیت اجتماعی کشور، بر اهمیت توجه به نیاز نیازمندان و اقشار فقیر در فرآیند تصمیمگیریهای حاکمیتی تاکید کرد و گفت: عدم توجه به نیازمندان باعث ناکامی حاکمیت در عرصه های مختلف خواهد شد.
نقش مردم در حوادث 88 و نهم دی
وی با اشاره به حوادث سال 88، تاکید کرد: مردم با بصیرت و عزم قوی در برابر فتنهها ایستادگی کردند و بسیج مردمی با آگاهی کامل به حمایت از ولایت پرداخت. خسروپناه حوادث نهم دی را نشان دهنده بصیرت مردم و روح دیانت آنان در مقابل توهینها دانست و گفت که این حوادث موجب تقویت ایمان و عشق به ولایت شد.
تأثیر عاشورا بر هویت شیعه
استاد خسروپناه در سخنانی به تاثیر قیام عاشورا بر هویت شیعه و مقاومت ملتها در برابر ظلم اشاره کرد. وی با اشاره به نقش امام حسین(ع)، بیان داشت: واقعه عاشورا موجب طنین انداز شدن نام آن حضرت در سراسر جهان و پایهگذاری حکومتهای شیعی شد. وی انقلاب اسلامی ایران را نیز مدیون آموزههای عاشورا دانست و هشدار داد که دشمنان به دنبال تحریف پیام عاشورا هستند.
نقش علما در مقابله با فتنهها
استاد خسروپناه با اشاره به نقش علمای برجسته شیعه همچون آیتالله یزدی و آیتالله هاشم غلامرضا یزدی در مقابله با فتنهها، گفت: این علما با بصیرت در برابر فتنهها ایستادگی کردند و خدمات فراوانی به جامعه داشتند.
لزوم حفظ هویت اسلامی و شیعی:
وی در پایان با تاکید بر لزوم حفظ هویت اسلامی و شیعی، گفت: فاصله گرفتن جوانان از اهل بیت(ع) به معنای از دست دادن هویت اسلامی است و باید با استفاده از عقلانیت و بصیرت در صیانت از آموزههای آن ها کوشا باشیم.
|