به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه در این مراسم با اشاره به جایگاه والای بانوان در تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره) تصریح داشتند که انقلاب اسلامی با حرکت بانوان در کشور شروع شد. همانگونه که در صدر اسلام، حمایتهای مادی و معنوی حضرت خدیجه (س) از پیامبر اکرم (ص) نقش بهسزایی در موفقیتهای ایشان داشت و حمایتهای همسر حضرت ابراهیم (ع)، ساره، که تمام سرمایه خود را در اختیار ایشان گذاشتند، الگوی بیبدیلی برای زنان تاریخ است. امام خمینی (ره) به این باور عمیق رسیده بود و این باور را به مقام معظم رهبری نیز منتقل کردند.
وی افزود: انقلاب اسلامی بستری را برای رشد بانوان در عرصههای مختلف فراهم کرد. امروز شاهد حضور فعال بانوان در مراکز علمی، پارکهای علم و فناوری، مؤسسات دانشبنیان و حتی حوزههای علمیه هستیم. صدها پژوهشگر زن در حوزههای علمیه در حال فعالیت هستند و در دانشگاهها و مراکز علمی همچون پژوهشگاه رویان، بانوان کارهای بزرگی انجام دادهاند. این دستاوردها، حاصل نگاه حداکثری انقلاب به نقش زنان است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به فعالیتهای بانوان در عرصه فرهنگی اشاره کرد و گفت: در سفرهای استانی شاهد تلاشهای بانوان فاضل بودیم که علیرغم مسئولیتهای خانوادگی و کاری، در مسائل فرهنگی اثرگذار هستند. به عنوان نمونه، خانم مرادیان در یاسوج با ایجاد هیأتهای بیتالزهرا (س) فعالیتهای فرهنگی چشمگیری داشت که از ایشان در مراسمی تقدیر شد.
حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه در ادامه با اشاره به طرح نیلوفرانه اظهار داشت: این طرح در مدرسه معصومیه قم بدون مصوبه و بودجه، اما با همت بانوان عزیز به اجرا درآمد و توانست ثابت کند که روشهای ایجابی و فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف اثرگذار است. این طرح نمونه بارز این حقیقت است که وقتی کار با معرفت و عقلانیت شروع شود، خداوند نیز برکت میدهد.»
وی تأکید کرد: ما نگاه حداکثری به کار فرهنگی و ایجابی در موضوع حجاب و عفاف داریم و توصیه میکنیم که این طرح به الگویی ملی تبدیل شود تا در سراسر کشور به اجرا درآید.
در این مراسم از مربیان و فعالان طرح نیلوفرانه تقدیر شد و بر تداوم فعالیتهای فرهنگی در قالب طرحهای مشابه تأکید شد.
|