حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در نشست فعالان تشکلها، کانونها و مجموعههای دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور که با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت و حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، زهرا بهروز آذر معاونان زنان رییس جمهور و دکتر مسعود حبیبی، معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت که در آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، ضمن بازخوانی تاریخ ارتباط ایران و آمریکا گفت: روز دانشجو نمایانگر تاریخ ارتباط ایران و آمریکا است.
وی ادامه داد: از زمانی که سه رئیس کشور دنیا بدون اطلاع شاه در ایران حاضر شدند تا ۱۰ سال بعد که آمریکاییها با انگلیسیها کودتا کردند و دولت مردمی دکتر مصدق را سرنگون کردند تا ۵ ماه بعد از کودتا که برای گرفتن دکترای افتخاری معاون رئیس جمهور آمریکا در دانشگاه تهران حاضر شد. در دانشکده فنی گارد شاهنشاهی ۳ دانشجو را به شهادت رساندند.
رستمی با بیان اینکه شاید امروز مناسب باشد که این مواجهه تاریخی۷۰ ساله را بازخوانی کنیم، ادامه داد: مهمترین افتخارات انقلاب را در دانشگاه پایهگذاری شد و بسیاری نهادهای انقلاب از درون دانشگاه ایجاد شدند. اگر مردم منتظر وعده صادق ۳ هستند و وعده صادق ۲ اتفاق میافتد، محصول دانشگاه است.
وی خاطر نشان کرد: ما فراموش نکردیم دومین کشوری که به صورت جدی مواجه با کرونا شد، ایران بود. در زمانی که تلفات آمریکا روزانه ۱۰۰۰ نفر بود، در ایران به صفر رسید و این ثمره تلاشهای اساتید و پیشکسوتان بود.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به تلاشهای دکتر شهریاری برای ساخت میلههای سوخت برای رادیوداروهای درمان بیماران مبتلا به سرطان گفت: امروز هم اگر بنا باشد اعتلایی در کشور اتفاق بیفتد و کشور بر زانوهای خود بایستد، بدون دانشگاه اتفاق نمیافتد.
وی با اشاره به جنگ غزه گفت: غزه محل قتل عام ۳۰ هزار مادر، زن، دختر و کودک اتفاق افتاد و دو هفته قبل قطعنامه آتشبس توسط آمریکا وتو شد و مجدد صادرات سلاح اتفاق افتاد.
به گفته رستمی؛ ادعاهای حقوق زن و بشر آمریکا گوش نواز است ولی بزرگترین قتلعامها و نسلکشی توسط عزیزکرده آنها اتفاق میافتد.
وی خاطر نشان کرد: این کشور صلاحیت رسیدن به افق بلندی که بشریت به آن چشم دوخته را دارد و این از طریق دانشجویان و همین مجموعه برآمده از جریان دانشجویی اتفاق میافتد.
رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها اظهار کرد: این به معنای قطع ارتباط با جریان علمی دنیا نیست. ماهیچ ابایی از شاگردی نداریم، باید بیاموزیم ولی تا ابد شاگرد بودن را نمیپذیریم.
|