کد خبر:26269   تاریخ انتشار: سـه شنبه ، 6 آذر سال 1403 ساعت 12:45:0

بررسی الزامات اثرگذاری فرابخشی ساختارهای زنان و خانواده در نهادهای حاکمیتی

ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت چهلمین سالگرد شورای عالی انقلاب فرهنگی هفتمین رویداد از سلسله رویدادهای طراحی « الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه خانواده و زنان» با عنوان «الزامات اثرگذاری فرابخشی ساختارهای زنان و خانواده در نهادهای حاکمیتی» را با مشارکت دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران برگزار کرد.


به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این نشست  ابتدا دکتر فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، در خصوص سلسله جلسات طراحی الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه خانواده و زنان به ایراد سخنرانی و تبیین موضوع محوری نشست هفتم پرداخت.
سپس دکتر لیلا سادات زعفرانچی، عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده اقتصاد و مدیریت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به بیان آسیب‌های درون ساختاری مراکز تصمیم‌ساز حوزه زنان و خانواده، فقدان چشم‌انداز، خلأ آینده‌پژوهی، عدم محوریت پژوهش در مسئله‌شناسی، فقدان پاسخگویی در حوزه تکالیف، عدم تحلیل کلان داده و... پرداخت و گفت: از جمله آسیب‌های برون‌ساختاری مراکز تصمیم‌ساز، نبود اجماع ملی در سطح حکمرانی، غیر عملیاتی بودن سیاست‌ها، هدر رفت منابع و... است.
 دکتر عاطفه خادمی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی سخنران بعدی این نشست، به تحلیل آشفتگی شناختی و فقدان دستگاه فکری در روح حاکم بر فضای حکمرانی نسبت به حوزه زنان و خانواده پرداخت.
نبود اتصال شبکه‌ای بین نهادهای فعال حوزه زنان و فقدان مسئله محوری در ساختارهای این حوزه، از مشکلات دیگری بود که وی راجع به آن صحبت کرد.
سخنران پایانی دکتر سهیلا صادقی عضو هیات علمی دانشگاه تهران، با تأکید بر اهمیت حوزه شناخت خانواده به بیان چالش­های پیش روی خانواده معاصر پرداخت.