محمدمهدی اسماعیلی در نشست فعالان مردمی حوزه عفاف و حجاب اظهار کرد: در جریان بعضی نقدها و مشکلات این حوزه هستم و البته این امر طبیعی است که عدهای نسبت به امری منتقد باشند و گروهی نیز تمجید کنند.
وی با بیان اینکه باید با تلاش از نقاط ضعف عبور کنیم و به نقاط قوت بیفزاییم، افزود: در کارگروه مد و لباس جابهجایی داشتیم و در همین راستا دو اتفاق مهم رخ داده است، اول ابلاغیهای است که مقدمات آن در دوره رئیسجمهور شهید طی شد و سند آن بهتازگی در حال ابلاغ نهایی است که بر اساس آن بنیادی بالادستی در حوزه مد و لباس با نام «بنیاد سبک زندگی ایرانی-اسلامی» راهاندازی خواهیم کرد که اتفاق مهمی بهشمار میرود؛ سند «پوشش ایرانی-اسلامی» نیز برای آن ابلاغ شده است که بر اساس آن بنیاد افتتاح میشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: اتفاق بعدی جدا شدن کارگروه مد و لباس از شورای فرهنگ عمومی است؛ این مسئله را بهدلیل استقرار بنیاد در جایگاه جداگانه پیشبینی میکنیم.
اسماعیلی تصریح کرد: قصد داشتم در این ایام در گام اول دبیر کارگروه مد و لباس را منصوب کنم، به همین دلیل درخواست کردم تا جلسهای با خود فعالان این حوزه برقرار شود و گفتوگویی صورت گیرد تا اگر در کنار نقدها پیشنهادهایی است منتقل شود و در جمعبندی از پیشنهادها و نقدها از آن استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در حکمی که برای مسئول جدید صادر میشود بر حل این نقاط ضعف تاکید میکنیم تا مشکلات در اسرع وقت با همکاری شما عزیزان برطرف شود، گفت: اقدام دیگر راهاندازی مجموعههای جدید است. کار را با راهاندازی مجموعه یاس در میدان هفتم تیر شروع خواهیم کرد و ظرفیت آن در اختیار فعالان مردمی از جمله کسانی که سکو برای عرضه لباس ندارند و گروههای مختلف قرار میگیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: بنیاد مستضعفان تجربه موفقی را در کارخانه حجاب شهرکرد داشت، اگر مجموعههای متنوع جدیدی را حمایت کنیم، بخش مهمی از کار انجام شده است.
اسماعیلی با اشاره به زنجیرههای عرضه تصریح کرد: کارگروه باید بتواند شورای مشورتی از نخبگان و دستاندرکاران اصلی این حوزه را در کنار خود داشته باشد و در ایام آتی دبیر کارگروه و مسئول راه اندازی بنیاد را معرفی و فصل جدید را در تعاملات آغاز میکنیم.
وی با بیان اینکه این بحثها و گفتوگوها باید منسجم و قویتر پیگیری شود، گفت: امید است بتوانیم اجماع حداکثری پدید آوریم و مشکلات را با کمک شما حل کنیم.
|