به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، متن پیام به شرح ذیل است:
قرن جدید شمسی، با عطر و بوی میلاد باسعادت حضرت صاحب الزمان(عج) آغاز شد و بهار اول قرن پانزدهم برای مؤمنان و مشتاقان حضرت مهدی علیه السلام رمز و راز دیگری داشت. دل منتظران به پشتوانه انتظار هزارهای، سوز عمیق شهداء و خانوادههای پاک سیرت آنها، آه بلندی از فراق سر داد و عطش وصال را با سروده زیبا و پر معنا با قامتی بلند و نظمی استوار بیان نمود. در این فضای انتظار "سلام فرمانده" از یک جهان عشق و دلدادگی پرده برداشت و همه منتظران جهان را همصدا نمود.
«سلام فرمانده» یک بیان جمعی توحیدی و ولایی مؤمنانه است که تبدیل به نمادی از پویایی، دین باوری و اخلاص کودکان و نوجوانان کشور و زمینه ابراز ارادت جمعی به ساحت امام زمان (عج) و ولی خدا شد. فطرت پاک، خدادوست و حماسی کودکان و نوجوانان این سرزمین با روحیه انتظار و ولایتمداری عجین گشت و این نسل غیور را در سرودی زیبا و دلنشین بازنمایی کرد.
سلام فرمانده یک گمشده هویتی بود که نه تنها نسل جوان بلکه همه مردم ایران و جهان با همه تفاوتها از یک حس "باهم بودن" و برای خدا زیستن و امیدوار بودن به آینده زیبای توحیدی و مهدوی برخوردار نمود. در این فضای حماسی و معنوی، در کنار مضامین زیبای این سرود، همگان "خود ایمانی" را پیدا کردند و سلامی همراه با عشق و حسرت را ندا دادند.
در زمانهای که فردگرایی و ناامیدی به عنوان یکی از اصلیترین مسایل اجتماعی جوامع مطرح است، اجرای یک موسیقی خوب، متن فاخر و آهنگین، نویدبخش ارتقای روحیه همدلی و همراهی، جمع گرایی، امید به آینده، ایثار و از خودگذشتگی و هدفمند نمودن زندگی برای کودکان و نوجوانان و همه نسلها بدون تفاوت قومی، نژادی، جنسیتی و حتی سنی شد و این نسیمی روح بخش است که میتواند برای اهالی فکر، فرهنگ و هنر کشور درسآموز و راهنما باشد.
تجدید عهد دهه نودیها با فرمانده و خطاب خود به عنوان «نسل غیور جامانده» تداعیگر بیان حکیمانه معمار کبیر انقلاب اسلامی است که فرموده بود: یاران من در گهوارههای مادرانشان هستند. این نشانی از محتوای غنی و فاخر این سرود تأثیرگذار است. تأکیدات رهبر حکیم انقلاب اسلامی و حمایت قاطع ایشان از تولید آثار فرهنگی و هنری اثرگذار برای نسل کودک و نوجوان، نشان از اهمیت موضوع دارد.
اکنون در آغازین سالهای چهلواره دوم انقلاب اسلامی اثری منتشر میشود که دهان به دهان در شهرهای مختلف کشور جمع خوانی و بازخوانی میشود و نشان از وحدت در کثرت و کثرت در وحدت دارد و جمع کننده مومنان و دفع کننده دشمنان است.
این اثر هنری مانند هر کار فرهنگی دیگر قابلیت نقد و بهتر شدن دارد ولی آنچه برای همگان مشهود است، انگیزه الهی و فطری بیش از یکصد نفر از سازندگان این اثر فاخر است که مورد توجه و عنایت اهل بیت علیهم السلام بودهاند و کارهای هنری بسیاری با همین هدف و با نیت پاک ساختهاند، که هرکدام مأجور درگاه حق است ولی گستردگی نشر و پخش این سرود و اشتیاق مردم برای بازخوانی و تکرار آن در شهرها و کشورهای مختلف و با روحیات متفاوت، حکایت از لطف خاص پروردگار و ولی او حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجهالشریف میکند.
امید آن که این حرکات مؤمنانه، مخلصانه، جهادی و اثرگذار در تمامی عرصههای فرهنگی و هنری کشور رشدی فزاینده داشته باشد. بر خود فرض میدانم از یکایک سازندگان این اثر در گروه ماح (ملت امام حسین) در استان گیلان، حجتالاسلام والمسلمین سعید نعیمی، تهیه کننده اثر؛ حاج ابوذر روحی، مداح و خواننده محترم؛ و تمامی فرزندان خوب و نازنین خودم که شهر به شهر این سرود را فریاد میزنند و آن را دوست دارند، تقدیر و تشکر وافر داشته باشم. بیشک حمایتهای مدیران انقلابی رسانه ملی و سایر نهادهای فرهنگی امری لازم و ضروری است که از ایشان نیز تقدیر مینمایم.
از خدای سبحان فرج آن امام بزرگ و نجات بخش جهان بشریت را هزارباره طلب میکنم و امیدوارم همه ملت شریف ایران و همه ملتهای جستجوگر حق و عدالت توفیق درک جامعه تمدنی مهدوی را پیدا کنند.
سلام فرمانده، سلام از این نسل غیور جامانده
سـلام فرمانده، سیدعلی دههی نودی هاشو فراخوانده
سلام فرمانده، سلام فرمانده
|