دکتر اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور به ویژه بین نسل جوان تأکید کرد: ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهمترین اقدامات فرهنگی است که می تواند تضمین کننده استقرار حرکت جمهوری اسلامی ایران در عرصه منطقه ای و بین المللی باشد.
در این جلسه که با حضور وزرای آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برگزاری هیئت امنای بنیاد شهید و اجرایی شدن مصوبات آن پس از 12 سال در دولت تدبیر و امید ادامه داد: مصوبات و مباحث مطرح شده در شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت می تواند به عنوان سندی جهت ریل گذاری برای دولت سیزدهم باشد.
همچنین در ادامه این جلسه بر ضرورت تدوین راهبردها و سیاست های برگزاری یادواره ها، کنگره ها و یادبودهای حوزه فداکاری، ایثار و شهادت به منظور ساماندهی و تقویت از این کار فرهنگی در سطح کشور تأکید شد.
در این جلسه دستورالعمل ساماندهی، حمایت و تشویق تشکل های مردمی فعال در حوزه ایثار و شهادت، ساماندهی فرآیند نامگذاری معابر و پیشگیری از اقدامات موازی حذف یا تغییر غیرمتعارف نام معابر مزین به نام شهدا با هماهنگی بنیاد شهید وامور ایثارگران و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و تدوین آیین نامه نحوه تجلیل از ایثارگران و همچنین استفاده از ظرفیت و مشارکت ایثارگران در توسعه فرهنگ ایثار و شهادت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین کلیات سند ملی گلزارهای شهدا و مراکز فرهنگی وابسته، ایجاد زمینه های لازم دسترسی مخاطبین عمومی و تخصصی به منابع و مستندات حوزه فرهنگ ایثار و شهادت و نظارت هر چه بیشتر بر تحقق سیاست های فرهنگی حوزه ایثار و شهادت در سطح دستگاه های ملی و استانی با تعامل دستگاه های ذیربط از جمله مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.
همچنین اعضای شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از زحمات و خدمات دولت تدبیر و امید به ویژه معاون اول رییس جمهور در راستای نهادینه سازی و ترویج فرهنگ شهادت و حفظ ارزش های دفاع مقدس در سال های گذشته قدردانی کردند.
|