دکتر علی عسکری در دهمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی، افزود: پشتوانه این رسانه ها، انسانهای مصمم، جهادی و مقاوم هستند و راه را ادامه خواهند داد.
رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: اگر شاخ و برگ نهالی را که ریشه در زمین دارد بزنیم، در حقیقت آن را هرس کرده ایم و آن نهال در جهت بارورتر شدن حرکت میکند.
آقای علی عسکری با تاکید بر اینکه دشمنان از بستن رسانههای مقاومت سودی نخواهند برد، تصریح کرد: بدانید در آینده این رسانهها قویتر از گذشته عمل خواهند کرد و اگر تاریخ را ببینید این را خواهید دید و خداوند وعده نصرت داده است.
آغاز دهمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی
دهمین دوره اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامیبا عنوان «عدالت رسانهای و آزادی بیان» پس از وقفهای دو ساله در تهران و ۶ شهر مختلف از جهان اسلام شامل کابل، بغداد، بیروت، غزه، صنعا و استانبول و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در حال برگزاری است.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دهمین دوره اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامیبا عنوان «عدالت رسانهای و آزادی بیان» پس از وقفهای دو ساله، به جهت عدم امکان برگزاری در همهگیری کرونا، امروز سه شنبه 8 تیراز دو طریق ویدئو کنفرانس و حضوری بهصورت همزمان و با مشارکت تعدادی از پایتختهای کشورهای اسلامیکه تعدادی از اعضای مجمع در آن حضور دارند، در تهران و ۶ شهر مختلف از جهان اسلام شامل کابل، بغداد، بیروت، غزه، صنعا و استانبول و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در حال برگزاری است. تعدادی از شرکتکنندگان از طریق نرمافزارهای دیداری خاص و بهصورت زنده از دیگر کشورها در نشست حضور دارند.
بنا به گفته انوشه مسئول کمیته اطلاع رسانی اتحادیه اعضای منتسب به اتحادیه که تا پیش از این دوره تعدادشان به ۲۲۸ عضو رسیده؛ از ۳۳ کشور، با بیش از ۲۲ زبان، از ۱۳۰ شبکه ماهوارهای، ۵۳ رادیوی فعال، ۳۲ مؤسسه تولیدی و رسانهای، ۴ مؤسسه فضای مجازی و ۹ خبرگزاری در این دوره حضور دارند.
این نشست طی یک روز در دو نوبت صبح و بعد از ظهر که به مدت سه ساعت ابرگزار و مراسم افتتاحیه و قرائت بیانیه پایانی به عنوان اختتامیه این دوره اجلاس در پایان نوبت بعد از ظهر، بهصورت زنده پخش میشود.
در مراسم افتتاحیه، شخصیتهای صاحبنام و برجسته رسانهای، تعدادی از وزرا و مسئولان رسانه از کشورهای مختلف و گروهی از کارشناسان حوزه رسانه شرکت دارند. در این دوره گزارشی از مؤسسات رسانهای فلسطین که توسط اشغالگران صهیونیست در عملیات «سیف القدس» تخریب شدند ارائه میشود.
در این نشست دبیرکل جدید، دو معاون ایشان، شورای عالی جدید اتحادیه و رئیس شورای عالی با رأی اعضا انتخاب میشوند. اعضای شورای عالی ضمن ارزیابی خدمات موسسات وابسته مانند Unews، تبادل برنامه UPD اطلاعات UFEED، آموزش UCMT و غیره، پیرامون برنامههای مربوط به هماهنگی در عرصه برنامهها و تجربیات، آموزش و اطلاعات و محصولات مشترک، به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت؛ برنامههایی که قرار است اتحادیه طی سالهای آینده اجرا کند. علاوه بر این از جایزه سالانه اتحادیه برای تبادل خبر، برنامه و آموزش در سال ۲۰۲۰ نیز رونمایی خواهد شد.
مسئول کمیته اطلاع رسانی اتحادیه تصریح کرد: شرکتکنندگان، آییننامه داخلی اتحادیه را بررسی میکنند که مهمترین آن شامل طراحی پروژههای جدید برای اتحادیه، پذیرش و جذب عضو جدید و توسعه نظامها و قوانین فعلی است. دبیرخانه از فعالیتهای اتحادیه که بهمنظور استمرار فعالیتهای کلی اتحادیه و توسعه آن، به صورت مجازی برگزار میشود مانند بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه تولیدات فنی و جشنواره اتحادیه، نیز گزارشی ارائه میکند.
بنا به گفته انوشه برگزاری دوره کنونی مجمع عمومی در حالی صورت میگیرد که آمریکا این اتحادیه را تحریم و برخی از سایت های وابسته به شبکههای عضو را به دلایل واهی مسدود کرده است. نشست دورهای مجمع عمومی در شرایطی برگزار میشود که رسانهها با چالش های بزرگی در زمینههای سیاسی، امنیتی، اقتصادی مواجه هستند.
|