نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اهمیت موضوع نظریهپردازی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی خاطر نشان کرد: با این اقدام، زمینه نقد و ارائه تجربیات و ایجاد تبادلات اثر بخش فراهم میگردد.
حجت الاسلام مسعود داستار گفت: معمولا حدود 80 تا 100 نفر از اعضای هیئت علمی ما در ایام طرح ضیافت که در کمتر از یک ماه گذشته برگزار شده بود بیش از دو هفته هر شب از ساعت21 تا 23 شب مشارکت بسیار خوب و جدی داشتند. فعالیت های دیگری نیز انجام شده از با همکاری و اهتمام ویژه ریاست و معاونت های دانشگاه همراه بود.
معاون حمایت و گفتمان سازی شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین در حاشیه این کمیته گفت: هدف اصلی ما از این سفر و نشست در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، حمایت از ایده های بین رشته ای در حوزه های علوم انسانی و علوم پزشکی بوده است.
دکتر علی اکبر مسگر ضمن قدردانی از اهتمام ویژه دکتر یزدانپناه نسبت به اجرای این طرح عنوان کرد: در حوزه کرسیه های نظریه پردازی و میانرشتهای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اولین دانشگاهی است که این طرح را پیگیری میکنیم که خوشبختانه شاهد گزارشات بسیار خوبی در این حوزه نیز بوده ایم .
وی یادآور شد:ما در شورای عالی انقلاب متولی نظریه پردازی صرفا در حوزه علوم انسانی بودیم اما خوشبختانه با تغییرات صورت پذیرفته هم اکنون این اختیار را پیدا نموده ایم تا دانشگاه های علوم پزشکی که فعالیت در حوزه های میان رشته ای داشته اند را فعال کنیم.
دکتر مسگر تصریح کرد: در این بین از میان 31 دانشگاه مرکز استان در کشور، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج پیشگام بوده و به عنوان اولین دانشگاه جهت اجرای این طرح انتخاب نمودیم که این فتح باب جدید موجب مسرت و خوشحالی است.
وی اظهار داشت: از دیگر نقاط قوت این دانشگاه آن است که قبل از صدور حکم دکتر یزدانپناه ۶ کرسیه نظریه پردازی با نظارت ما برگزار گردید که در این حوزه بسیار پیشتاز بودند و اقدامات این دانشگاه ستودنی بود.
دکتر مسگر یادآور شد: برای پیشبرد کار و امورات به این استان سفر کردیم تا با اعطای حکم مسئولیت دکتر یزدان پناه و افزایش اختیارات در حوزه نظریهپردازی بیش از پیش این دانشگاه را مورد حمایت قرار دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه تصریح کرد: وظایف این شورا در حوزه سیاستگذاری و تدوین ضوابط و نظارت است که خیلی از اقدامات و وظایف ابلاغ شده توسط شورای عالی انقلاب و فرهنگی مخص گردیده و بر نحوه اجرای آن در دانشگاه ها نظارت می کند.
وی اظهار داشت: تهیه و تدوین سیاست های راهبردی در زمینه های مختلف فرهنگی، زنان، فرهنگی و اطلاع رسانی در حوزه عملکردی انقلاب فرهنگی است.برقراری روابط علمی و فرهنگی با کشور های دیگر، تدون ضوابط فعالیت های دینی و معنوی در دانشگاه ها و تعیین ضوابط گزینش مدیران از دیگر وظایف این شورا است که خوشبختانه طی 40 سال گذشته این اقدامات به خوبی صورت پذیرفته است.
دکتر یزدان پناه گفت: با شیوع کرونا در کشور بسیار بسیاری از برنامه ها و نشست ها دچار تاخیر شدند ولی خوشبختانه با حمایت های نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه طی روز های گذشته برخی جلسات برگزار گردید. اما چیزی که در دانشگاه نیاز به توجه داشت همین کرسیه های آزاد اندیشی بود که شروعی برای آزاد اندیشی، نوآوری تحول در جامعه و دانشگاه است و باید به خوبی مدیریت شود و تعامل مسیر مثبتی را طی کند که خوشبختانه با تلاش دکتر فرح بخش؛ رئیس محترم گروه معارف دانشگاه در روز آینده کرسیه نظریه پردازی در دانشگاه برگزار می گردد که این خود نقطه عطفی در اجرای این اقدامات است.