به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی
دکتر فرید محسنی رئیس دانشگاه علوم قضائی و خدمات اداری در این نشست با استقبال از تشکیل کمیته دانشگاهی نظریهپردازی، نقد و مناظره در حوزه علوم انسانی بر حمایت دانشگاه علوم قضائی از این طرح تأکید و ابراز امیدواری کرد: با آغاز به کار این کمیته، زمینه نقد و نظر علمی به شایستگی فراهم شود.
در ادامه
دکتر علیاکبر مسگر معاون حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز ضمن ارائه گزارشی از سابقه طرح کرسیهای «نظریهپردازی، نقد و مناظره» به اهمیت موضوع نظریهپردازی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی پرداخت و گفت: در حوزههای مختلف علوم انسانی کرسیهای نظریهپردازی تشکیل میشود و از فعالان این بخش و استادان دانشگاهها حمایت خواهد شد تا جامعه از ایدههای آنان بهرهمند شود.
لازم به ذکر است یکی از دستاوردهای 22گانه دانشگاه علوم قضائی و خدمات اداری در دوره تحول، راهاندازی کرسیهای آزاد اندیشی بوده است. هدف از برگزاری این کرسیها که از تاکیدات مقام معظم رهبری بوده است، گشایش فضای نظریهپردازی و نقد دیدگاههای موجود در عرصههای مختلف کلامی، سیاسی، فلسفی، حقوقی و قضائی است.
در پایان اعضای جلسه به ارائه دیدگاهها و پیشنهادهای خود به منظور هر چه بهتر برگزار شدن کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه پرداختند.
گفتنی است در این نشست حکم حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه رئیس هیئت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به صورت رسمی به دکتر محسنی به عنوان رئیس این هیئت در دانشگاه علوم قضائی تقدیم شد.