دکتر مسگر در ابتدای جلسه، ضمن ارائه گزارشی از پیشینه طرح کرسیهای «نظریه پردازی، نقد و مناظره» بر اهمیت برگزاری کرسیهای «نظریه پردازی، نقد و مناظره» در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تأکید کرد.
وی ادامه داد: تاسیس کمیته دستگاهی در ارتقای علمی اعضای هیئت علمی تأثیرگذار است چرا که برگزاری این کرسی در محورهای رشته علوم انسانی و هنر، ۴ نمره پژوهشی برای اعضای هیئت علمی خواهد داشت و همچنین مقدمهای برای رشد و تعالی نظریهپردازی در منطقه سیستان و بلوچستان است.
معاون حمایت و گفتمان سازی افزود: اساتید میتوانند در حوزههای مختلف اندیشهای و انقلاب اسلامی و علوم اسلامی، برگزاری کرسیهای ترویجی را درخواست کنند و با مجوزی که به کمیته دستگاهی کرسیهای ترویجی داده شده، پس از داوری قابلیت اجرا دارد.
وی پیرامون فعالیتهای پژوهشی و فرهنگی در شرایط کرونایی خاطرنشان کرد: با توجه به فعالیتهای آموزشی به صورت مجازی، فعالیتها و برگزاری کرسیهای ترویجی نیز می تواند در بسترهای مجازی پیادهسازی شود.
گفتنی است این جلسه که با رویکردی دوطرفه برای رسیدن به لزوم بهرهبرداری از ظرفیت استادان فعال در حوزه اندیشه برگزار شد و مقرر شد کمیته دستگاهی کرسیهای ترویجی در دانشگاه زابل به زودی تاسیس شود.
|