حجت الاسلام خسروپناه با اشاره به سابقه فعالیت های هیئت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، ضمن بیان آمار ۳۷۰۰ کرسی های ترویجی برگزار شده، اظهار داشت که رتبه نخست برگزاری کرسی های ترویجی در میان پژوهشگاه ها متعلق به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و رتبه نخست از میان دانشگاه ها متعلق به دانشگاه علامه طباطبائی بوده است.
وی افزود: در راستای فاصله گرفتن از تمرکز گرایی در هیئت حمایت از کرسی ها در قدم اول در هر یک از دانشگاه ها و پژوهشگاه ها کمیته دستگاهی تصویب گردید که عهده دار تصویب کرسی های ترویجی و بررسی طرح های کرسی تخصصی و ارسال آثار برای دبیرخانه شوند.
در این مرحله برای فاصله گرفتن بیشتر از تمرکزگرایی، تصمیم بر آن شد تا شورای تخصصی کرسی های نظریه پردازی به چند دانشگاه و پژوهشگاه واگذار شود. این شوراها عبارتند از شورای علوم عقلی، شورای علوم شکلی، شورای علوم اجتماعی، شورای علوم رفتاری و شورای هنر و معماری.
رئیس دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره تاکید کرد با ایجاد دبیرخانه شورای علوم نقلی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از این پس تمامی طرح های مربوط به علوم نقلی به پژوهشگاه جهت بررسی و تصمیم گیری ارسال می شود.
در پایان حجت الاسلام دکتر لک زایی با اشاره به ظرفیت بالای مرکز همکاری های علمی و بین الملل پژوهشگاه، تاکید نمود این دبیرخانه در مرکز همکاری ها بدون ایجاد پست ساختاری با ظرفیت موجود ایجاد شود و اظهار امیدواری کرد که با تلاش همکاران شاهد تلاش و شکوفایی بیشتر باشیم.
|