در بخش نخست این سفر، فناوران شهرک صنعتی یزد میزبان ستاری شدند و دستاوردهای خود را نمایش دادند. ستاری در جمع این فناوران گفت: در این سفر برنامههای متعددی برای گسترش و توسعه فعالیت فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری استان دنبال میشود. اتفاقات بزرگی در راه است و جهت گیری استان به سمت اقتصاد دانش بنیان نیز با سرعت در حال انجام است. موضوع مهمی که رشد و پیشرفت را برای یزد به همراه دارد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به گردش مالی شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و افزود: شرکتهای دانشبنیان نیازمندیهای عجیبی مانند فضای کار ندارند، محیط زیست را آلوده نمیکنند و ارزش آنها به دانشی است که تولید میکنند. این دانش زمانی که روی یک ماده اولیه قرار میگیرد ارزش افزوده بالایی ایجاد میکند. مواردی که برای جوانان تحصیلکرده و خصوصا در بحث اشتغالزایی آنها مهم است. این نگاه در استان یزد نیز شکل گرفته است و قطعا اتفاقات خوبی را رقم میزند.
ستاری همچنین افزود: استان یزد ظرفیت بالایی در بحث اقتصاد دانشبنیان دارد. همدلی مسئولان، سرمایه گذاران بخش خصوصی و مردم برای توسعه این اقتصاد یکی از مزیتهای استان است. آنها در تلاش هستند، تمام امکانات در اختیار را متمرکز کنند تا این اقتصاد داخل استان رشد کند.
رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان همچنین بیان کرد: این موضوع مسئولیت ما را سنگینتر میکند تا بیشتر در حوزه توسعه زیرساختها سرمایهگذاری کنیم. در این سفر تصمیماتی گرفته میشود که در حوزه زیرساختها و حمایت از شرکتها است.
گسترش فعالیتهای فناورانه در استان در این سفر دنبال میشود. در ادامه این سفر ستاری از واحد رباتیک و تیمهای فناور دانشگاه آزاد، نمایشگاه محصولات فناورانه و شتابدهنده سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و خانه خلاق حیرانی بازدید میکند. همچنین آیین آغاز به کار مدرسه نوآوری یزد، آغاز عملیات اجرایی احداث پردیس جامع پارک علم و فناوری یزد و افتتاح شتابدهنده فرآیند افکار نو در پارک علم و فناوری استان از برنامههای دیگر سفر است.
در این سفر عملیات عمرانی پایلوت فناوری پردیس جدید پارک علم و فناوری یزد آغاز شد.
|