حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی با تأکید بر تفکر اسلامی-ایرانی(فلسفه و عرفان) در صنعت اظهار کرد: ترکیب فرهنگ و صنعت و استفاده از قوه خیال می تواند جامعه را بر خلاف ماده گرایان به سمت اندیشه های تعالی بخش هدایت نماید.
معاون فرهنگی قوه قضاییه با تبریک آغاز به کار «بنیاد ملی فناوری های فرهنگی» اظهار کرد: خلق صورتگری بر پایه قوه خیال است و یکی از مهمترین برنامه های تربیتی ما باید تربیت قوه خیال باشد اما متاسفانه شاهدیم که نظام آموزشی و تربیتی ایران به گونه ای است که قوه خیال در آن شکوفا نمی شود.
وی از واژه های «فرصنعت» یا «فن سامانه» در این زمینه یاد و تصریح کرد: در نظام آموزشی ما روی قوای عقلانی و حس مادیگرا زیاد کار می کنند و کودکان در همان سنین پایین قالب بندی می شوند و در فرم های ناخلاق آموزش می بینند که این شیوه باعث می شود مجال رشد پیدا نکنند.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی با تأکید بر دستاوردهای معنوی و ملی ایران یادآور شد: این بنیاد ملی باید تلاش کند تا قوه خلاق را توسعه دهد و زنجیره ای از رشد را در خدمت تعالی مردم به کار بندد. از این منظر اگر بتواند در صنعت فرهنگی گام های اساسی بردارد و دنباله رو دیگران نباشد، موفقیت اش حتمی است.
وی به دیگر زمینه های فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: مثلاً در حوزه فیلمسازی هر جا که از صنعت هالیوود و دیگر نظام های هنری غرب پیروی کردیم حرف تازه ای برای گفتن پیدا نکردیم و دستاوردی حاصل نشد، زیرا همه می دانند پیروی خام و بدون پشتوانه ضربه مهلکی است، اما زمانی که در زمینه معنویت و فرهنگ ایرانی حرکت کردیم، موفقیت های زیادی برای جامعه ما به وجود آمد.
وی با بیان اینکه «بومی عمل کنیم و جهانی بیندیشیم» اظهار کرد: خلاقانه بیافرینیم و حرف جدیدی به دنیا بزنیم و با پاسخ به این سوالات که «چه، چگونه، چرا و با چه هدفی» کاری را شروع کرده ایم، می توانیم دستاوردهای خود را با هنر اسلامی و تثبیت هویت ایرانی اسلامی در مسیر اهداف الهی به دنیا عرضه کنیم.
معاون فرهنگی قوه قضاییه در پایان با استقبال از «فناوری های نوین ارتباطی» گفت: ما در قوه قضاییه به «فرصنعت» نیاز داریم تا بتوانیم با ارتقای سطح آگاهی و ارائه مشاوره های قضایی، رفتار حقوقی مردم را توسعه و نیاز جامعه را به خواسته تبدیل کنیم.
|