دکتر اسماعیلی در نشست با مدیران قرآن و عترت و اساتید قرآنی گفت: ما شبکه گستردهای در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داریم که میتوانند در حوزه قرآن و عترت فعالیت کنند و باید مسیر فعالیتهای قرآنی را با قدرت ادامه بدهیم.
دکتر محمدمهدی اسماعیلی- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - امروز دوشنبه(۲۵ بهمنماه) در دیدار با مدیران قرآن و عترت و اساتید قرآنی که در معاونت قرآنی برگزار شد با اشاره به حضور معاون جدید قرآن و عترت گفت: امیدوارم علیرضا معاف با ایدههای همیشه نو و حمایت جامعه قرآنی که خود یک سرمایه اجتماعی است بتواند به فضای جامعه قرآنی کمک کند. مجموعه مدیران کل این معاونت را نیز از گذشته میشناسم و افراد موفقی هستند.
وی ادامه داد: در حکمی معاون قرآن و عترت وظایف این معاونت را تفصیلی بیان کردم و هر یک از معاونان موظف هستند که در مورد هر بندی از احکام خود بعد از هر دوره سه ماه گزارش مفصلی ارائه کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب ما خود شخصیتی قرآنی است و در ماه مبارک رمضان با قاریان و حافظان جلسات زیادی را دارند و از منظر ایشان در حوزه قرآن خیلی کار داریم. رئیس جمهور نیز عمر خود را در راه قرآن و اهلبیت(ع) گذرانده و از این رو در دولت ایشان توقع میرود که کار ویژهای برای قرآن و عترت رقم بخورد.
اسماعیلی یادآور شد: بایستی وضعیت ساختاری و بودجهای معاونت قرآن و عترت را اصلاح کنیم، تلاش براین است که توقعات قرآنی در حوزههای مختلف محقق شود و بنده از این اتفاق حمایت خواهم کرد.
به گفته وی قرآن و عترت در دل تمام مسلمین بوده و هست و هراندازه تاریخ اسلام جلو آمده است وحدت بین این دوحوزه بیشتر شده و خوشبختانه امروز قرآن و عترت عامل وحدت مسلمین است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ما باید با سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حوزهها و... ارتباط داشته باشیم. شبکه گستردهای در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داریم که میتوانند در حوزههای قرآن و عترت فعالیت کنند و باید مسیر فعالیتهای قرآنی را با قدرت ادامه بدهیم.
در این نشست در ابتدا علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی از روند اقدامات کوتاه مدیریتی خود ارائه و سپس هر یک از مدیران این مجموعه و همچنین اساتید قرآنی نقطه نظرات خود در جهت ارتقا وضعیت این معاونت را بیان کردند.